foto: Publicitātes foto
“Izklausies redzēts” Lieldienu raidījumā uzvaras laurus plūc Veronika Plotņikova
Veronika Plotņikova, kura, pārtopot par Širliju Baseju, līdz sirds dziļumiem aizkustināja žūriju un dalībniekus, un šovā guva pirmo uzvaru.
TV
2018. gada 1. aprīlis, 22:40

“Izklausies redzēts” Lieldienu raidījumā uzvaras laurus plūc Veronika Plotņikova

Kasjauns.lv

Sestajā raidījumā savu pirmo uzvaru šova ”Izklausies redzēts” ceturtajā sezonā izcīnīja Veronika Plotņikova, kura, uzzinot par uzvaru, neslēpa, ka emocijas ir labas un priekšnesumu vēlas atkārtot.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šova "Izklausies redzēts" 4. sezonas sestais raidījums

Šova "Izklausies redzēts" 4. sezonas sestais raidījums.

gallery icon
145

Šajā reizē šovā par muzikālu pārsteigumu parūpējās “Izklausies redzēts” otrās sezonas uzvarētājs Kristaps Rasims. Viņš izpildīja vienu no saviem spilgtākajiem priekšnesumiem, iejūtoties grupas “The Prodigy” solista Kīta Flinta tēlā un uzrīkojot kārtīgu un ugunīgu jandāliņu pie dziesmas “Firestarter”.


Pēc žūrijas vērtējuma 3. vietu ar 33 punktiem ieguva Aija Vītoliņa, 2. vietu un 35 punktus šajā reizē saņēma Juris Jope, bet 1. vietā, pēc žūrijas 40 dotajiem punktiem ierindojās harismātiskā Veronika Plotņikova. Bet pēc dalībnieku vērtējuma šova “Izklausies redzēts” trešā raidījuma rezultāti ir šādi – 3. vieta ar 40 punktiem – Jurim Jopem, 2. vieta ar 53 punktiem – Naurim Brikmanim, bet par trešā raidījuma uzvarētāju, saņemot 55 punktus, kļuva Veronika Plotņikova, kura, pārtopot par Širliju Baseju, līdz sirds dziļumiem aizkustināja žūriju un dalībniekus!


Nākamajā svētdienā Evilena Protektore pārtaps par leģendāro Aretu Franklinu (Aretha Franklin), Edgars Pujāts iejutīsies Psy ādā, Atis Ieviņš pārtaps par grupu “Scissor Sisters”, Raimonda Vazdika būs Olga Rajecka, Aija Vītoliņa – Sia, Juris Jope – Jānis Sproģis, Nauris Brikmanis – Roberts Gobziņš, bet Veronika Plotņikova būs Laiza Minelli (Liza Minelli).