Ūdrītis dēliņam noglāstīja galvu un jau mēģina pats ēst. Stāsta Ilona. VIDEO
Ilona Balode-Ūdre stāsta, kā klājas Ūdrītim.
Slavenības
2016. gada 30. marts, 05:35

Ūdrītis dēliņam noglāstīja galvu un jau mēģina pats ēst. Stāsta Ilona. VIDEO

Jauns.lv

Grupas „The Hobos” solista Rolanda Baloža-Ūdra dzīvesbiedre Ilona labdarības koncertā „Rīga TV 24” telpās atklāti pastāstīja, kā pati jūtās un, kā Siguldas slimnīcā klājas Rolandam.

Rakstniece un mūziķe Ilona Balode Ūdre atklāj, ka autoavārijā smagi cietušajam mūziķim Rolandam Balodim-Ūdrim beidzot aizvedusi parādīt trīs mēnešus veco dēlu Bārtu. „Ūdris Bārtam noglaudīja galvu!” par ievērojamo progresu sajūsmā ir mūziķa sieva. „Viņam tiešām paliek labāk. Ir ievērojams progress. Viņš ņem metāla krūzīti, pats grib padzerties. Negrib, lai viņu ar karotīti baro, vēlas pats to darīt. Viņš ir sācis smieties. Tie smiekli, ņemot vērā traumas, gan ir tādi savdabīgi, bet viņš smejas. Smejas par maniem jokiem. Apzināti stāstu viņam Ūdra un Balodes muļķības. Viņš visu uztver. Vairs neesmu vienīgā, ar ko viņš komunicē. Arī ar ārstējošo personālu sāk komunicēt,” Kasjauns.lv stāsta Ilona.

Jau pašā koncerta sākumā Ilona apraudājās. „Nevarēju šo mūziku paklausīties. Visi Ūdra dziesmu teksti man dod uz emocijām. Arī nervu sistēma pēdējā laikā ir ļoti sakāpināta. Dzirdot mūziku, man visu laiku nāk raudiens. Mājās mūziku vispār neklausos, lai pasargātu sevi. Arī bildes, kur esam, neskatos, jo citādi ir asaras,” tā Ilona.

Savukārt koncerta noslēgumā jau viņa sejā bija redzams smaids un prieks par tautas un draugu atbalstu. Viņa teica lielu paldies gan mūziķiem, kas uzstājās, gan sabiedrībai, kas ziedoja Ūdrīša rehabilitācijai.


Kasjauns.lv / Foto: Inta Mengiša