foto: Mārtiņš Ziders
Lauris Reiniks kļuvis par taksometra šoferi
Lauris Reiniks taksista Andreja lomā topošajā komēdijā “Jaunā gada taksometrs”.
Kino
2018. gada 28. marts, 12:02

Lauris Reiniks kļuvis par taksometra šoferi

Kasjauns.lv

Par savu jauno nodarbi mūziķis Lauris Reiniks ir sajūsmā un viņam patīk šis process – būt taksometra vadītājam. Jo tā ir viņa jaunā loma topošajā latviešu kinokomēdijā “Jaunā gada taksometrs”.

Ieskats komēdijas “Jaunā gada taksometrs” filmēšanā

2018. gada 27. marta vakarā Kalnciema kvartālā noslēdzās filmēšanās Māra Martinsona jaunajai spēlfilmai “Jaunā gada taksometrs”, kas vēsta par notikumiem ...

gallery icon

27. marta vakarā Kalnciema kvartālā noslēdzās filmēšanās Māra Martinsona jaunajai spēlfilmai, kas vēsta par notikumiem Vecgada vakarā, kad cilvēkiem steidzīgi jānokļūst Rīgas visdažādākās vietās, lai sagaidītu un nosvinētu gada svinīgāko nakti. Filmas galvenais varonis ir taksometra vadītājs Andrejs, kurš neatsaka palīdzību nevienam un nakts gaitā top par liecinieku neparastām situācijām, kļūstot par kaut ko vairāk nekā tikai šoferīti. Viņš kļūst par draugu, izpalīgu un liecinieku.


Interesanti, ka galvenā – taksista Andreja – loma uzticēta mūziķim Laurim Reinikam. Bez viņa filmā filmējās vēl Ģirts Ķesteris, Zane Dombrovska, Dita Lūriņa - Egliena, Dārta Daneviča, Andris Bulis, Ieva Florence, Nauris Brikmanis, Māra Sleja un citi. Filmas uzņemšana tika uzsākta 22. martā, un paredzams, ka pie skatītājiem tā nonāks šī gada decembrī.