foto: Publicitātes
Drēbju kalni un parūku kaudzes: mūsējie pārtop par Pugačovu, Lady Gaga...
Nu, Verka Serdjučka, kas Verka Serdjučka, nevis Juris Jope.
Slavenības
2018. gada 25. marts, 12:27

Drēbju kalni un parūku kaudzes: mūsējie pārtop par Pugačovu, Lady Gaga...

Kasjauns.lv

18. martā raidījumam šova “Izklausies redzēts” dalībnieki sagatavojuši pavasarīgus un spilgtus priekšnesumus, kas spēs pārsteigt un aizraut skatītājus pie TV ekrāniem. Ar sen gaidītu priekšnesumu piektajā raidījuma izskaņā ikvienu iepriecinās arī muzikālā šova “X faktors” fināliste Adriana Miglāne.

Gatavošanās “Izklausies redzēts” 2018. gada pavasara sesijas 5. raidījumam

Gatavošanās 2018. gada pavasara “Izklausies redzēts” sesijas 5. raidījumam

gallery icon

“Izklausies redzēts” ceturtās sezonas dalībnieki iejutīsies mūziķu ādās, kuri mainījuši kā Latvijas, tā pasaules mūzikas vēsturi. Ar vienīgo uzstāšanos latviešu mēlē iepriecinās “Svešās sejas” aktieris Edgars Pujāts, iejūtoties Latvijā iemīļotā izpildītāja Igo ādā un izpildot “Kā tanī senā dziesmā”.

Savukārt par Krievijas estrādes dīvu Allu Pugačovu pārtaps aktrise Veronika Plotņikova, bet Juris Jope piedzīvos dubultpārmaiņas, pārtopot par Verku Serdjučku, un iekustinās visus ar dziesmas “Dancing Lasha Tumbai” palīdzību.

Karaliskus priekšnesumus sniegs Atis Ieviņš un Nauris Brikmanis: Atis iejutīsies pasaulē iemīļotās grupas “Kings of Leon” solista Keileba Folovila ādā, izpildot “Sex on fire”, bet Nauris Brikamanis pārtaps par King Charles, dziedot “Bam bam”.

Aktrise Raimonda Vazdika pārtaps par Amandu Līru un izpildīs “Follow me”. Savukārt Aija Vītoliņa un Evilena Protekrore pārtaps par dāmām, kas iekarojušas miljoniem siržu – Aija izjūtīs kā ir būt kolorītajai Lady Gaga, dziedot “Born this way”, bet Evilena izpildīs lirisko dziesmu “Young and beautiful”, iejūtoties Lana Del Ray ādā.

Pārsteigumu dalībniekiem, žūrijai un skatītājiem sagatavojusi “X faktors” fināliste, dziedātāja Adriana Miglāne, kura iejutīsies popmūzikas princeses ādā.

Dodieties krāšņā muzikālā piedzīvojumā kopā ar lieliskajiem māksliniekiem svētdienās plkst. 20 kanālā TV3!