Bejonsas 6 gadus vecā meita izsolē iepērkas par 19 000 dolāru
foto: Vida Press
Popzvaigznes Bejonsas un repera Jay-Z vecākā atvase – sešus gadus vecā meita Blū Aivija.
Slavenības
2018. gada 25. martā, 05:34

Bejonsas 6 gadus vecā meita izsolē iepērkas par 19 000 dolāru

Kasjauns.lv

Popzvaigzne Bejonsa ar vīru reperi Jay-Z un vecāko meitu apmeklējuši otro gadskārtējo Valkajamās mākslas galā pasākumu Losandželosā. Pēc tā visi par 6 gadus veco Blū Aiviju vien runā!

Bejonsas 6 gadus vecā meita izsolē iepērkas par 19...
foto: Vida Press
Bejonsa ar meitu pasākumā bija ģērbušās no galvas līdz kājām viscaur zeltā.
Bejonsa ar meitu pasākumā bija ģērbušās no galvas līdz kājām viscaur zeltā.

Pasākumā notikusi dažādu mākslas priekšmetu izsole un šajā vairāksolīšanā piedalījusies arī Bejonsas sešus gadus vecā meita Blū Aivija. Mazajai dāmiņai ārkārtīgi iepaticies viens no izsolē piedāvātajiem mākslas darbiem un viņa aktīvi piedalījusies izsoles gaitā. Vecāki tam nebūt nav iebilduši.

Mazā Blū Aivija tik ļoti iekarsusi šajā pieaugušo cilvēku spēlē, ka vienā brīdī bijusi gatava pārsolīt pati savu nosaukto cenu. Tētis Jay-Z pie sevis smīnot, centies atņemt meitai izsoles lāpstiņu, kamēr tās vadītāja sirsnīgi paskaidrojusi Blū Aivijai: „Bērniņ, tev nav nepieciešams solīt vēlreiz, tev nevajag pārsolīt pašai sevi!”

Aktiera Sidneja Puatjē jaunībā tapušo akrila gleznu gan meitene diemžēl neieguva. Žurnāls „Vanity Fair” informē, ka sešgadnieci izsolē pārsolījis kāds cits, jo tēvam tomēr izdevies uz brīdi atņemt meitai vairāksolīšanas lāpstiņu.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Taču mazā dāma nepadevās. Pēc zaudētās gleznas viņa pārsolījusi citus un ieguvusi 10 000 ASV dolārus vērtu māksla priekšmetu.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Izsolē iegūto naudu paredzēts ziedot cēliem mērķiem. Pasākumu rīkoja Bejonsas mamma Tīna Noulza un patēvs Ričards Lovsons.

Bejonsas meitas brašā vairāksolīšana atgādināja šogad notikušo „Grammy” balvu ceremonijas vakaru, kurā arī sešus gadus vecās atvases uzvedība izpelnījās uzmanību. Toreiz meitene ar graciozu rokas kustību centās apklusināt vecākus no pārliekas aplaudēšanas.

Ar savu neseno rīcību izsolē Blū Aivija tikai nostabilizējusi savas pozīcijas kā vienīgā personība uz pasaules, kas spēj aizēnot pašu Bejonsu. Šoreiz mazā dāma gatava vecākiem ko iemācīt arī par mākslu.

Bejonsa ar ģimeni filmas „Skaistule un briesmonis” pirmizrādes vakarā

Grūtnieces Bejonsas fotosesija