Publicēts filmas "Fantastiskās būtnes" otrās daļas treileris
Baltusa Dumidora lomā - Džūda Lovs.
Kino
2018. gada 14. marts, 14:33

Publicēts filmas "Fantastiskās būtnes" otrās daļas treileris

Kasjauns.lv

Studija Warner Bros. publicējusi filmas "Fantastiskās būtnes" otrās daļas treileri. Pasaules pirmizrādi filma “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” piedzīvos 16. novembrī.

“Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” galvenās lomas spēlē Edijs Redmeins, Džūda Lovs un arī Džonijs Deps.

"Fantastiskās būtnes - un kur tās meklēt" ("Fantastic Beasts and Where to Find Them") pirmās daļas scenāriju sarakstījusi Poteriādes autore, britu rakstniece Dž.K.Roulinga, savukārt tās režisors ir Potera sāgas pēdējo četru daļu režisors Deivids Jeits.

Filmā "Fantastiskās būtnes - un kur tās meklēt" notikumi norisnājās 70 gadus pirms Harija Potera aizraujošiem un maģiskiem notikumiem Cūkkārpas Raganības un burvestību arodskolā. Darbības vieta no Anglijas ir pārcelta uz 20. gadsimta sākuma Ņujorku, kur mudž no burvjiem un citām neparastām būtnēm. Tas tāpēc, ka savas muļķības dēļ vientiesis Jakobs atvēra kāda burvja čemodāna un izlaida brīvībā visus tajā sakrātos mošķus un citas dīvainas radības. Ceļojums šajā pārsteidzošajā pasaulē ikvienam ļauj vēl labāk iepazīt burvju neierobežotās spējas un ieraudzīt pasauli no jauna.

foto: Moviestore/REX/ Vida Press
Edijs Redmeins filmas pirmajā daļā.

Rakstniece Dž.K.Roulinga uzsver, ka, par spīti varoņu saistībai ar Cūkkārpas Raganības un burvestību arodskolu, filmu "Fantastiskās būtnes - un kur tās meklēt" nevajag uztvert kā vēl vienu Harija Potera kino sēriju. "Šis stāsts ir kā padziļināts kurss manis radītajā burvju un raganu pasaulē. Tas atklāj vēl dziļākus burvestību slāņus, un ir balstīts uz grāmatu, no kuras Harijs Poters un viņa klasesbiedri mācījās Cūkkārpas Raganības un burvestību arodskolā," uzsver Dž.K.Roulinga.