foto: Publicitātes foto
Gluži kā īsta Sjūzena Boila! "Izklausies redzēts" trešajā raidījumā uzvar Atis Ieviņš
Atis Ieviņš Sjūzenas Boilas tēlā bija "Izklausies redzēts" trešā raidījuma zvaigzne.
TV
2018. gada 12. marts, 10:54

Gluži kā īsta Sjūzena Boila! "Izklausies redzēts" trešajā raidījumā uzvar Atis Ieviņš

Kasjauns.lv

Noslēdzies muzikālā šova “Izklausies redzēts” trešais raidījums. Sākot no šī raidījuma žūrijas pamatsastāvam pievienojies jauns žūrijas dalībnieks - Valmieras drāmas teātra aktieris Imants Strads. Kā ceturtā žūrijas dalībniece bija šova trešās sezonas fināliste Ieva Sutugova.

"Izklausies redzēts" 4. sezonas 3. raidījums

Šova "Izklausies redzēts" 4. sezonas 3. raidījums.

gallery icon
162

Šajā reizē šovā par muzikālu pārsteigumu parūpējās dziedātāja Aija Andrejeva, kura iejutās leģendārās dīvas Dženisas Džoplinas ādā, izpildot vienu no izpildītājas populārākajām dziesmām “Piece of my heart”.
Pēc žūrijas vērtējuma 3. vietu ar 36 punktiem ieguva Edgars Pujāts jeb Lučiano Pavaroti ar dziesmu “Santa Lucia”. 2. vietu un 38 punktus šajā reizē saņēma Atis Ieviņš, kas iejutās Sjūzanas Boilas tēlā, bet 1. vietā, pēc žūrijas 48 dotajiem punktiem ierindojās šarmantā Aija Vītoliņa, kura atveidoja vienu no Latvijā mīlētākajām dziedātājām - Margaritu Vilcāni. Taču arī pašiem dalībniekiem, kā to paredz šova noteikumi, ir jāvērtē kāds no dalībniekiem, piešķirot 5 punktus. Tādēļ šova “Izklausies redzēts” trešā raidījuma rezultāti ir šādi – 3. vieta ar 41 punktu – Edgars Pujāts, 2. vieta ar 48 punktiem - Aija Vītoliņa, bet par trešā raidījuma uzvarētāju, saņemot  53 punktus, kļūst Atis Ieviņš, kurš, iejūtoties Sjūzenas Boilas ādā, spēja sašarmēt kā žūriju, tā dalībniekus!


Nākamajā svētdienā Nauris Brikmanis pārtaps par Merilinu Monro, Raimonda Vazdika iejutīsies kantrī dziedātājas Linitas Mediņas ādā, Evilena Protektore pārtaps par Madonnu, Juris Jope būs Žoržs Siksna, Veronika Plotņikova - Pinka, Edgars Pujāts - Filips Kirkorovs, Aija Vītoliņa - Riāna, bet Atis Ieviņš - Rag'n'Bone Man.