foto: Instagram
Vai Ostapenko dēļ izjuka Merzļikina attiecības ar daiļo šveicieti?
Hokejists Elvis Merzļikins un tenisiste Aļona Ostapenko kopā izskatās labi.
Slavenības
2018. gada 23. februāris, 06:35

Vai Ostapenko dēļ izjuka Merzļikina attiecības ar daiļo šveicieti?

Kasjauns.lv

Latvijas izlases hokeja vārtsarga Elvja Merzļikina kontā sociālajā tīklā “Instagram” pēdējā laikā parādījies mīlīgs fotoattēls kopā ar tenisisti Aļonu Ostapenko, savukārt “Instagram” mirkļvideo, kura mūžs ir aptuveni diennakti, Elvis arī padalījās, ka viņam bijusi “Skype” saziņa ar Latvijas labāko tenisisti Aļonu Ostapenko.

Par Aļonas Ostapenko puišiem līdz šim nekas nav dzirdēts – lielākoties viņa sevi veltījusi sportam, un ne velti šobrīd ieņemot 6. vietu WTA rangā. Pasākumus viņa lielākoties apmeklējusi kopā ar mammu un treneri vienā personā – Jeļenu Jakovļevu.

Runājot par Merzļikinu, janvāra beigās atklājās, ka viņš nu ir brīvs puisis, jo šķīries no līgavas šveicietes Luānas Emanuelas Kratigeras, ar kuru pagājušā gada vasarā saderinājās. Par šķiršanos liecina arī fakts, ka abi no saviem sociālo tīklu kontiem izdzēsuši daudzās kopīgās mīļbildes, bet Latvijas hokeja izlases vārtu vīrs Facebook kontā savu attiecību statusu norādījis kā „Brīvs”.

foto: no privātā arhīva
Saderinājušies pagājušajā gadā, šogad Elvis un Luāna Emanuela nu katrs gājuši savu ceļu.

Pagājušajā vasarā Merzļikins, lūdzot draudzenes roku, daiļajai šveicietei pasniedza iespaidīgu briljantu gredzenu, kā vērtība lēšama padsmit tūkstošos eiro. Elvis un Luāna Emanuela kopā bija vairāk nekā piecus gadus. Bildinājums bija ļoti romantisks. Sagaidījis atvaļinājumu, Elvis uz Lugāno ciemos uzaicināja savus tuvākos bērnības draugus no Ogres, kā arī noorganizēja, ka pasākumā piedalās divas Luānas Emanuelas draudzenes no augstskolas Bostonā.

Visi kopā aizbrauca uz vienu no skaistākajām un romantiskākajām vietām Lugāno – kāda kalna virsotni, no kuras paveras plašs skats pār pilsētu. Vieta bija izrotāta ar hēlija baloniem, un līdz pat brīdim, kad Elvis Luānai Emanuelai pasniedza kārbiņu ar brīnumskaisto briljantu gredzenu, viņai neienāca prātā, ka draugi uz viņas un Elvja iemīļoto pasēdēšanas vietu ir atvesti kā liecinieki abu pāriešanai līgavas un līgavaiņa statusā. Kad Elvis jautāja, vai Luāna piekrīt kļūt par viņa sievu, draudzene neminstinoties atbildēja: „Jā!” Drīz pēc tam jaunieši sāka kalt kāzu plānus. Ar ģimenes pieaugumu gan viņi negribēja steigties, pirms tam Luānai Amerikā bija jāpabeidz arhitektūras studijas.

Elvis Merzļikins dzīvē un uz ledus

gallery icon

Aļonas Ostapenko sagaidīšana lidostā "Rīga"

gallery icon