foto: Mārtiņš Ziders
Godam aizvadīts kārtējais "Erota" festivāls
Festivāla apmeklētāji varēja novērtēt erotisko pasākumu programmu ar seksuāli piesātinātiem priekšnesumiem.
2018. gada 18. februāris, 00:47

Godam aizvadīts kārtējais "Erota" festivāls

Kasjauns.lv/LETA

Ķīpsalas izstāžu hallē no 16.februāra līdz 17.februārim notika starptautiskais erotikas festivāls un izstāde "Erots".

Festivāls "Erots 2018"

Ķīpsalas izstāžu hallē notika starptautiskais erotikas festivāls un izstāde "Erots".

gallery icon

Festivālā pirmo riezi Latvijā notika erotiskā teātra uzvedumi Nīderlandes trupas "Olifant Takeover" izpildījumā. Izrādēs "ar humoristisku un nerātnu aktierspēli" tika atspoguļotas cilvēciskās vājības.

Ekstravaganti un pārdroši ar dažādu stilu, aksesuāru, kostīmu un scenogrāfiju tika pasniegtas dažnedažādas sadzīves un ne tik ikdienišķas ainas. Lieliska humora deva palīdzēja skatītājiem pasmieties un paskatīties uz cilvēciskām vājībām un sabiedrības tabu no citas puses. Teātra trupa vienmēr izvēlas komēdiju, jo smiekli ir labākais veids, kā ikvienu atbrīvot no aizspriedumiem.

Gaidāmajā izrādē tika apvienoti absurda teātra, kabarē, satīras un erotikas elementi. Trupa "Olifant Takeover" ar šādām izrādēm uzstājas kopš 2009.gada.

"Erots 2018" dalībnieki

"Erots 2018" dalībnieki

gallery icon

Līdzās trupas uzvedumiem, festivāla apmeklētāji varēja novērtēt erotisko pasākumu programmu ar pornodīvām, sieviešu un vīriešu striptīziem un citiem seksuāli piesātinātiem priekšnesumiem. Paralēli šovu programmai, bija iespējams iegādāties erotisko veļu, dažnedažādas rotaļlietas pieaugušajiem, apakšveļu, masāžas eļļas, filmas u.c.

Tēmas