foto: Vida Press
Makolijs Kalkins pastāstījis patiesību par attiecībām ar Maiklu Džeksonu
Kad aktieris Makolijs Kalkins bija mazs, popmūzikas karalis Maikls Džeksons bija viņa labākais draugs. Maikls pats bijis kā bērns.
Slavenības
2018. gada 13. februāris, 16:09

Makolijs Kalkins pastāstījis patiesību par attiecībām ar Maiklu Džeksonu

Kasjauns.lv

Filmas „Viens pats mājās” zvaigzne Makolijs Kalkins (37) šovbiznesa pasaulē nonāca, vēl būdams pavisam mazs. Bērnībā viņš sadraudzējās ar popmūzikas karali Maiklu Džeksonu un viņa ģimeni. Nesenā intervijā aktieris pastāstījis, kāds patiesībā bija Džeksons.

Pēc aktiera Makolija Kalkina paša teiktā, viņam bērnībā nebija labu attiecību ar tēvu, savukārt dziedātāja Maikla Džeksona ģimenē viņš vienmēr juties gaidīts un mīlēts. Kalkina pirmā tikšanās ar popmūzikas karali notika laikā, kad zēns uzstājās muzikālajā izrādē-baletā „Riekstkodis” („The Nutcracker”), ko izrādīja Linkolna centrā Ņujorkā.

Makolijs Kalkins un Maikls Džeksons

Filmas „Viens pats mājās” zvaigzne Makolijs Kalkins un popmūzikas karalis Maikls Džeksons bija labākie draugi.

gallery icon
16

„Viņš ienāca kulisēs īsi pirms izrādes,” atceras Kalkins. „Viņam patika deja, viņš pats bija dejas cilvēks. Viņš ienāca kulisēs kopā ar Donaldu Trampu, jo abi tolaik bija draugi. Atceros, ka Maikls uz mani paskatījās uz teica – ‘Es tevi esmu kaut kur jau redzējis. Ak, jā, filmā „Uncle Buck”. Tu esi tik jautrs.’”

Pēc tam, kad uz ekrāniem iznāca populārā Ziemassvētku komēdija „Viens pats mājās” („Home Alone”) Kalkina un Džeksona ģimenes jau bija sadraudzējušās. Ne reizi vien Maikls pieskatīja mazo Makoliju un uzmanīja, lai ar zēnu viss būtu kārtībā.

Džeksons vienmēr varēja atrast laiku, lai satiktu Kalkinu. Viņš aicināja zēnu ciemos un bija viņa labākais draugs.

foto: Vida Press
Popmūzikas karalis vienmēr priecājies par mazā aktiera milzu enerģiju un jautrību.

Kalkins atceras, ka Džeksons vienmēr bijis „kā bērns” un priecājies par Kalkina enerģijas pārpilnību. Lai gan dziedātājam, vēl dzīvam esot, piedēvēts daudz dažādu grēku, Makolijs Kalkins uzsver, ka ne reizi neko dīvainu no popmūzikas karaļa puses nav pieredzējis. „Viņš bija kā bērns. Viņam patika, ka var kopā ar mani pats uzvesties kā bērns,” norāda Kalkins. „Viņam patika būt kopā ar bērniem, man tas nekad nešķita kā kaut kas dīvains.”

„Nekad līdzās Maiklam neesmu juties slikti vai neērti,” apliecina aktieris.

Kalkinam bija 18 gadu, kad Džeksons lūdza viņu kļūt par savas meitas Parisas krusttēvu. Abiem aizvien ir sirsnīgas attiecības. Viņš savu krustmeitu ir gatavs aizstāvēt līdz pēdējam. „Uzskatiet, ka esmu jūs brīdinājis,” pus pa jokam, pus nopietni norāda aktieris.

foto: Vida Press
Makolijs Kalkins ir Maikla Džeksona meitas Parisas krusttēvs. Abiem ir ļoti sirsnīgas attiecības. Kalkins ir gatavs krustmeitu aizstāvēt līdz pēdējam!

Kalkins apliecina, ka arī viņa paša dzīvē viss esot vislabākajā kārtībā. Kad aktieris nav Ņujorkā, viņš dzīvo Parīzē un „izbauda katru savas dzīves dienu”. „Esmu trīsdesmitgadīgs pensionārs, kas klīst pa pilsētu ar bageti azotē,” joko Kalkins. „Mana dzīve ir lieliska.”

foto: Vida Press
Kalkins bērnībā atrakciju parkā kopā ar Džeksonu.

Kopš aizvadītā gada rudens aktiera dzīvē ienākusi jauna mīlestība – aktrise Brenda Songa (29).

foto: Vida Press
Makolijs Kalkins un Brenda Songa atrakciju parkā. Pāris esot kopā kopš aizvadītā gada rudens.

Makolijs Kalkins pastaigā ar Džeksona meitu Parisu Džeksoni 2017. gadā.

Makolijs Kalkins ir labos draugos ar sava leģendārā labākā drauga Maikla Džeksona meitu Parisu Džeksoni.

gallery icon
11

Makolijs Kalkins komēdijā "Viens pats mājās"

2015. gadā aprit 25 gadi kopš uz ekrāniem iznāca populārā Ziemassvētku komēdija ar Makoliju Kalkinu galvenajā lomā – „Viens pats ...

gallery icon
20