Aktrises Rīzas Viterspūnas meita debitē kā modele pasakainā fotosesijā
foto: Vida Press
Holivudas aktrises Rīzas Viterpsūnas meita Āva Filipa kļuvusi par modes nama „Rodarte” modeli.
Slavenības
2018. gada 5. februārī, 12:09

Aktrises Rīzas Viterspūnas meita debitē kā modele pasakainā fotosesijā

Kasjauns.lv

Āva Filipa uzsākusi karjeru Holivudā, tāpat kā viņas slavenie vecāki. Aktieru Rīzas Viterspūnas un Raiena Filipa 18 gadus vecā meita gan nav filmējusies kino, bet debitējusi kā modele. Un patiesi, viņa ir īsta skaistule.

Aktrises Rīzas Viterspūnas meita debitē kā modele ...

Kopā ar labi atpazīstamām aktrisēm Kirstenu Danstu un Rovenu Blančardu Āva pozējusi modes nama „Rodarte” 2018. gada rudens/ziemas tērpu kolekcijas reklāmas fotogrāfijām. Rīzas Viterspūnas meita redzama divos dažādos tērpos. Viens no tiem ir maigi rozā kleita, ko papildina koši sarkani ziedi ap Āvas roku, pleciem un jostas vietu. Otrs Āvai izvēlēts melnbalts tērpā, taču viņas rokas grezno lieli ziedi, bet pati jauniete tur lietussargu, kas rotāts ziedošu koku zariem.

„Paldies neatkārtojamajam Rodarte par šo burvīgo pārģērbšanās iespēju un atbalstu radošajām sievietēm!” savā Instagram blogā raksta Āva Filipa.

Rīza Viterspūna un viņas meita

Rīza Viterspūna un viņas meita Āva.

18 gadus vecā Āva Elizabete Filipa ir gluži kā mammas kopija. Meita ir Rīzas Viterspūnas un viņas pirmā vīra aktiera Raiena Filipa vecākais bērns. Šajā astoņus gadus ilgajā laulībā pasaulē nācis arī dēls Dīkons (14).

Viterspūna un Filips iepazinās aktrises 21. dzimšanas dienas ballītē 1997. gada martā un pēc pusotra gada saderinājās. Kāzas pāris nosvinēja 1999. gada 5. jūnijā. Pēc astoņiem kopdzīves gadiem pāris diemžēl šķīrās.

Kopš 2011. gada Rīza ir precējusies ar savu otro vīru talantu aģentu Džimu Totu un jaunajā ģimenē audzina arī savu trešo bērnu – dēlu Tenesiju Džeimsu (5).

„Rodarte” paskainā fotosesija