foto: Vida Press
Sāra Džesika Pārkere domāja, ka Kima Ketrela ir viņas draudzene. Viņa kļūdījās
Aktrises Sāra Džesika Pārkere un Kima Ketrela.
Slavenības
2018. gada 6. februāris, 11:29

Sāra Džesika Pārkere domāja, ka Kima Ketrela ir viņas draudzene. Viņa kļūdījās

Kasjauns.lv

Aktrise Kima Ketrela vienmēr būs sieviete, kura pasaulei atņēma „Sekss un lielpilsēta” trešo filmu, kā arī salauza sirdi kolēģei Sārai Džesikai Pārkerei, – vismaz tā apgalvo pati Pārkere.

Aizvadītā gada oktobrī intervijā ar Pīrsu Morganu angļu-kanādiešu aktrise Kima Ketrela atzina, ka nekad neesot uzskatījusi „Sekss un lielpilsēta” komandu par saviem draugiem, vien kolēģiem. Šis izteikums izskanēja aptuveni mēnesi pēc tam, kad bija paziņots, ka aktrises Kimas Ketrelas izvirzīto prasību dēļ tomēr nebūs „Sekss un lielpilsēta” trešās filmas.

foto: Vida Press
Sāra Džesika Pārkere (no kreisās), Sintija Niksone, Kristīna Deivisa un Kima Ketrela „Sekss un lielpilsēta 2” pirmizrādes vakarā Lesterskvērā Londonā 2010. gadā.

Sāra Džesika Pārkere jutusies sagrauta par Ketrelas atklāsmi, ka nevienu nav uzskatījusi par draugu, un mierinājumu meklējusi pie sava tuva drauga TV personības Endija Koena, ar kuru par šo tēmu „nebeidzami runājusi” vismaz nedēļas garumā. Pirms dažām dienām šovmena Koena vadītajā TV pārraidē „Watch What Happens Live!” Pārkere visbeidzot publiski atzinusi, ka bijusi „sagrauta” Ketrelas izteikto vārdu dēļ.

„Mani pateiktais ļoti apbēdināja, jo es tā neatceros mūsu kopīgo pieredzi,” viņa norādīja intervijā Endijam Koenam.

foto: Vida Press
Sāra Džesika Pārkere savas kolēģes uzskatījusi par draudzenēm, un jutusies dziļi šokēta, kad Ketrela pērn publiski atzinusi, ka viņa visus uztvērusi tikai kā kolēģus.

„Sekss un lielpilsēta” faniem gan aizvien ir cerība uz trešo filmu. Šobrīd risinoties sarunas par Kimas Ketrelas aizvietošanu iespējamā kinolentes turpinājumā.

foto: Vida Press
Deivisa, Pārkere, Ketrela un Niksone filmā.

„Domāju, ka tad, kad visi beiguši sērot, producents Maikls Patriks Kings varētu pie šīs domas atgriezties un apdomāt, ko vēlētos darīt un kā gribētu turpināt,” cerīgi izteikusies aktrise Sāra Džesika Pārkere.

Seriāla „Sekss un lielpilsēta” zvaigznei caura hūte

gallery icon

Kima Ketrela 2017. gadā

Seriāla „Sekss un lielpilsēta” aktrise Kima Ketrela 2017. gadā.

gallery icon

Sāra Džesika Pārkere gadu gaitā

Sāra Džesika Pārkere gadu gaitā. 2015. gada 25. martā aktrise svinēja 50. dzimšanas dienu

gallery icon