foto: Vida Press
Dzīvais Kens izoperē 4 ribas, lai iegūtu šmaugāku vidukli
Par dzīvo Kenu dēvētais Rodrigo Alvess gribējis, lai viņam izoperētu sešas ribas, taču ārsti atteikušies to darīt. Viņam izoperētas „tikai” četras.
Slavenības
2018. gada 24. janvāris, 11:23

Dzīvais Kens izoperē 4 ribas, lai iegūtu šmaugāku vidukli

Kasjauns.lv

Par dzīvo Kenu dēvētais brazīlietis Rodrigo Alvess jau atkal gūlies zem plastikas ķirurga naža. Lai iegūtu kāroto 20 collu (50.8 cm) vidukli, viņš pieprasījis sev izoperēt vairākas ribas.

Dzīvajam Kenam izoperētas 4 ribas

Dzīvajam Kenam izoperētas 4 ribas.

gallery icon
12

Septiņas dienas pēc kārtējās plastiskās operācijas, kuras laikā viņam izņemtas četras ribas, dzīvais Kens fotogrāfijās demonstrējis savu korsetes iekauto 20 collu vidukli (50.8 cm). Jaunākā operācija 34 gadus vecajam brazīlietim izmaksājusi 39 000 ASV dolāru. Ķirurģiskā procedūra viņam veikta Losandželosā, bet pati tās gaita nofilmēta. Video no operāciju zāles bija ievietots ķirurga Maikla K. Obenga „Instagram” lapā, kur teikts, ka tā bijusi pirmā ribu izņemšanas operācija vīrietim.

foto: Vida Press
Dzīvais Kens aizvadītā gada nogalē, kad viņam vēl bija visas ribas.

Pēc operācijas izņemtās ribas saliktas uz galda un Rodrigo Alvess tās ar sajūsmu fotografējis.

Dzīvais Kens sākotnēji pieprasījis sev izoperēt sešas ribas un juties dziļi satriekts, kad ārsts kategoriski atteicies to darīt, jo atlikušās ribas vairs nespētu veikt plaušu aizsargāšanas funkciju.

foto: Scanpix/LETA
Rodrigo Alvess pirms plastiskajām operācijām. Viņam veikts jau vairāk nekā 50 operāciju un vairāk nekā 100 kosmētisko procedūru.

Alvess, kurš par plastiskajām operācijām iztērējis 669 000 ASV dolāru , beigu beigās piekritis 39 000 ASV dolāru vērtai operācijai, lai likvidētu četras ribas un iegūtu pēc viņa vārdiem „elegantāku un klasiskāku figūru”.

Operācija filmēta, lai to vēlāk iekļautu Alvesa topošajā realitātes šovā „Rodrigo pasaule” („Rodrigo’s World”). Īsi pirms tās vīrietis apgalvoja: „Mana dzīve mainīsies uz visiem laikiem, jo, sākot ar 2018. gada janvāri, līdz 2018. gada vasarai es izskatīšos kā fitnesa modelis.”

„Dzīvajam Kenam” veic matu transplantāciju

„Dzīvajam Kenam” veiktā matu transplantācijas operācija ilgusi septiņas stundas. Lai gan tā bijusi ārkārtīgi sāpīga un asiņaina, jau drīz pēc ...

gallery icon
12

Dzīvais Kens Indijā

„Dzīvais Kens” Rodrigo Alvess devies uz Indiju, lai sakārtotu domas, apsvērtu nākotnes plānus, kā arī attīrītu organismu.

gallery icon
30

Dzīvais Kens pludmalē ar Bārbiju

„Dzīvais Kens” brazīlietis Rodrigo Alvess atpūtās Marbellas kūrortā Spānijā ar TV realitātes šova „Life on Marbs” zvaigzni Daniju Leviju.

gallery icon
7

„Dzīvais Kens” pēc kārtējās plastiskās operācijas

„Dzīvais Kens” Rodrigo Alvess ar plastiskajām operācijām apstāties nedomā. Nesen viņam nomainīts zoda implants, piepaceltas uzacis un uzlikts cits deguns. ...

gallery icon
22