foto: Publicitātes foto
"Muzikālās bankas 2017" fināla balsojumu turpina 15 dziesmas. Uzzini - kuras?
Mūzika
2018. gada 17. janvāris, 10:51

"Muzikālās bankas 2017" fināla balsojumu turpina 15 dziesmas. Uzzini - kuras?

Kasjauns.lv

Zināmas 15 fināla dziesmas, kas izturējušas Latvijas Radio 2 organizētās pop un rokdziesmu aptaujas "Muzikālā banka 2017" balsojuma pirmo kārtu. Šīs dziesmas turpinās sacensību, lai noskaidrotu, kura dziesma iegūs Gada vērtīgākās dziesmas titulu, kas tiks paziņots īpašā radio ētera šovā 20. janvārī no plkst.12. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Otrās kārtas balsojums turpināsies līdz 18. janvārim aptaujas mājas lapā www.muzikalabanka.lv par finālā iekļuvušajām dziesmām (alfabēta secībā): Atbalss  - Musiqq, Atver logu -  Mara Upmane Holšteine/dj Rudd, Es domāšu par tevi - Lauris Reiniks, Joprojām  - The Sound Poets, Kamēr Tev ir mīla - Kristīne Prauliņa, Ko sirds mana jūt  - Markus Riva, Mēs pārejam uz Tu - Aija Andrejeva un Alex, Nākamā pietura Depo - Intars Busulis, Neaizmirsti mani – Neaizmirstulītes, Pa ceļam – Dons, Pietiks - Samanta Tīna, Tevis dēļ - Prāta Vētra, Upe - Jānis Stībelis, Vēl augstāk - Mesa/ Renārs Kaupers /Arstarulsmirus, Visa par daudz – Instrumenti.

15 mākslinieki un dziesmas, kuras cīnās par 2017. gada vērtīgākās titulu

15 dziesmas, kuras cīnās par 2017. gada vērtīgākās titulu

gallery icon
15

Aptaujas noslēguma radio šovs 20. janvārī šogad noritēs Muzikālās Bankas mājās - Latvijas Radio studijā. 
"Baibas Palkavnieces vadībā Latvijas Radio 2 tiešraidē tiksimies ar visu fināla dziesmu mūziķiem, piedāvāsim priekšnesumus un intervijas, kas būs redzamas arī facebook live un LSM.lv tiešraidē. Vienlaicīgi arī Pieci.lv ēterā skanēs gan šī gada mīlētākās dziesmas latviešu valodā, gan būs sarunas ar klātesošajiem mūziķiem Karmenas Stepanovas un Alekša Vilciņa vadībā. Savukārt pasākuma “karstākajā vietā” –  īpaši izveidotā backstage zonā notiks viegla un sirsnīga mūziķu ballīte, kur saimniekos Kaspars Mauriņš," informē rīkotāji. 

"Vienmēr ir interesanti uzzināt, kura būs gada visvērtīgākā dziesma," saka Latvijas Radio 2 direktors Armins Ronis. "Taču pārlieku nevēlētos akcentēt iegūtās vietas, jo visas fināla dziesmas jau ir gada labākās un vērtīgākās dziesmas. Muzikālās Bankas idejas pamatā ir draudzīga tikšanās un šoreiz satiekas ne tikai slavenie mūziķi ar mazāk slavenajiem, bet pirmo reizi satiekas arī divi radio kanāli – LR2 un Pieci.lv. Un visus mūs vieno dziesmas. Dziesmas latviešu valodā," viņš piebilst.

Visi aptaujas „Muzikālā banka 2017” finālisti saņems mākslinieka Armanda Jēkabsona darinātās piemiņas veltes.