foto: Facebook.com
Basketboliste Niedola apprecējusies ar draudzeni; plus pārējās Latvijas sportistes, kas precētas ar sievietēm
Sabīne (pa labi) un Andžela brīvajā laikā daudz ceļo.
Slavenības
2018. gada 14. janvāris, 05:32

Basketboliste Niedola apprecējusies ar draudzeni; plus pārējās Latvijas sportistes, kas precētas ar sievietēm

Žurnāls "Kas Jauns"

Sabīne Niedola, kas savulaik spēlējusi arī Latvijas basketbola izlasē, publiski paziņojusi, ka ir apprecējusies ar sievieti. Niedola nav vienīgā latviešu sportiste, kura salaulājusies ar savu draudzeni.

Niedola savā profilā sociālajā saziņas vietnē “Facebook” informē, ka kopš aizvadītā gada 17. februāra ir precējusies ar Andželu Tisdeilu. Abas meitenes ir basketbolistes un šobrīd spēlē Vācijā Zārluīsas klubā “Royals”.


182 centimetrus garā un 26 gadus vecā Sabīne Niedola dzimusi Liepājā, spēlējusi gan Latvijas junioru, gan pieaugušo izlasēs. 2006. gadā kopā ar Latvijas junioru U-16 izlasi izcīnīja Eiropas čempionāta sudraba medaļu, 2008. gadā kļuva par U-18 Eiropas čempioni un tika atzīta par Eiropas septīto labāko jauno basketbolisti. 2010. gadā viņa kļuva par Eiropas bronzas medaļnieci U-20 čempionātā, bet 2009. un 2011. gadā spēlēja Eiropas čempionātā Latvijas sieviešu izlasē.

foto: Facebook.com
To, ka 2017. gada 17. februārī ir apprecējusies ar komandas biedreni Andželu Tisdeilu, Sabīne Niedola beidzot atklāja gadumijā, kuru sagaidīja Parīzē.


Savukārt Andžela Tisdeila dzimusi 1985. gada 25. martā ASV, 2008. gadā absolvēja Bailoras Universitāti un tika draftēta pasaulē spēcīgākajā sieviešu basketbola līgā WNBA – viņu izvēlējās Čikāgas “Sky” komanda. Tisdeila pārstāvēja arī ASV Bruņoto spēku izlasi un 2014. gadā Pasaules armijas čempionātā izcīnīja sudraba medaļu. Zārluī klubam amerikāniete pievienojās 2015. gada rudenī, tad arī līgumu ar šo Vācijas komandu noslēdza Sabīne Niedola.

Nākamā lapa: Anete Horelika apprecējās Nīderlandē