foto: Juris Rozenbergs
Kristīne Nevarauska sabiedrībā iziet kopā ar lietuviešu režisoru
Kristīne Nevarauska Valda Liepiņa bērēs.
Slavenības
2018. gada 4. janvāris, 05:41

Kristīne Nevarauska sabiedrībā iziet kopā ar lietuviešu režisoru

Kasjauns.lv

Dailes teātra aktrise Kristīne Nevarauska, kurai savulaik bija attiecības ar skatuves kolēģi Ģirtu Ķesteri, pēdējā laikā sabiedrībā parādās kopā ar slaveno lietuviešu režisoru Rolandu Atkočūnu, kurš iestudējis vairākas izrādes Latvijas teātros.

Kristīne Nevarauska un Rolands Atkočūns Valda Liepiņa bērēs

Dailes teātra aktrise Kristīne Nevarauska un lietuviešu režisors Rolands Atkočūns režisora Valda Liepiņa bērēs 2017. gada 12. decembrī.

gallery icon
5

56 gadus vecais Rolands Atkočūns ir bijis Maskavas radošās apvienības “Atklāsme” galvenais režisors, Kauņas Mazā drāmas teātra dibinātājs un vadītājs, Šauļu Drāmas teātra vadītājs, Liepājas teātra mākslinieciskais vadītājs, bet 2006. - 2007. gada sezonā ar Rafija Šarta komēdijas „Manu sievu sauc Moriss” iestudējumu debitēja Dailes teātrī. Kopš tā laika viņš Dailes teātrī iestudējis vairākas izrādes, un tajās spēlē arī Kristīne Nevarauska. Piemēram, 2014. gada iestudējumā “Boovarī kundze” 36 gadus vecajai aktrisei tika galvenā – Emmas Bovarī kundzes - loma, bet šīs sezonas izrādē “Karmena” Atkočūns uzticēja Nevarauskai ļoti izteiksmīgu otrā plāna lomu – Hosē sievu Mikaēlu.


Tieši kopā ar Rolandu Atkočūnu Kristīne Nevarauska aizvadītā gada nogalē izgāja sabiedrībā. 12. decembrī viņi abi citu Dailes teātra aktieru pavadībā ieradās uz atvadām no aktiera un režisora Valda Liepiņa, bet 16. decembrī, ieķērusies 20 gadus vecākā režisora Atkočūna elkonī, Nevarauska atnāca uz režisora Kārļa Auškāpa bērēm.

Aktrise Kristīne Nevarauska dzīvē, teātrī un uz ekrāna

Aktrise Kristīne Nevarauska dzīvē, teātrī un uz ekrāna.

gallery icon
76