Biedriņš, Ufo un citas slavenības ar ballīti nosvin fitnesa kluba atklāšanu
foto: Juris Rozenbergs
Fitnesa kluba atklāšanas pasākumā liels pārsteigums bija mūsu bijušās NBA zvaigznes Andra Biedriņa ierašanās.
Slavenības
2017. gada 27. decembrī, 15:44

Biedriņš, Ufo un citas slavenības ar ballīti nosvin fitnesa kluba atklāšanu

Kasjauns.lv

Ar jestru ballīti Mežciema mikrorajonā netālu no Austrumu slimnīcas atklāta plaša un iespaidīgi aprīkota trenažieru zāle, kurā trenēties sācis arī kādreizējais NBA basketbolists Andris Biedriņš.

Biedriņš, Ufo un citas slavenības ar ballīti nosvi...
Slavenības ar ballīti nosvin fitnesa kluba atklāšanu.

Slavenības ar ballīti nosvin fitnesa kluba atklāšanu

Slavenības ar ballīti nosvin fitnesa kluba atklāšanu.

Vakara vadītāji bija kādreizējie radio kolēģi – Ufo jeb Kaspars Upaciers un Stass Florencevs. Fitnesa kluba „Solution Gym” atklāšanas dienā vietu aiz administratora letes bija ieņēmis trenažieru zāles līdzīpašnieks Eldanizs Mamedovs, kurš, liedams glāzēs dzērienus, atzina, ka nu piepildījies viņa sens sapnis – būt bārmenim.


Sanāca arī sabiedrībā zināmi viesi – plastikas ķirurgs Kaspars Feldmanis, basketbola kluba „VEF Rīga” galvenā trenera asistents Jevgēnijs Kosuškins, bet lielākās svinību apmeklētāju ovācijas izpelnījās bijušā NBA basketbolista Andra Biedriņa ierašanās.


Kasjauns.lv Biedriņš atzina, ka trenažieru zāli apmeklē vidēji četras reizes nedēļā, un jau divus gadus viņa treneris ir viens no jaunatklātā fitnesa kluba līdzīpašniekiem – Gints Kampars. „Kādu laiciņu trenēties gāju viens pats, bet tad apnika, kļuva garlaicīgi. Tā kā šo treneri sen zināju, pirms pāris gadiem izdomāju pie viņa patrenēties. Tagad to daru Mežciemā jaunajā sporta klubā,” pastāstīja Biedriņš, neslēpjot, ka šajā pašā sporta centrā sevi formā uztur arī viņa sieva Madara Biedriņa.