foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Gada stilīgāki tetovējumi: kā sevi apzīmē Dukure, Porziņģis, Pļaviņš un citi
Dziedātājas tetovējumi ir tapuši gan pēc šķiršanās no drauga, gan kā veltījumi mīļākajai filmai “Cīņas klubs” un tīkamākajam arhitektūras stilam – barokam.
Slavenības
2017. gada 26. decembris, 05:32

Gada stilīgāki tetovējumi: kā sevi apzīmē Dukure, Porziņģis, Pļaviņš un citi

Kasjauns.lv

Tetovējumi jauniešu vidū ir modes kliedziens jau vairākus gadus, un arī 2017. gadā slavenības nekautrējās savu ķermeni noklāt ar jēdzīgiem un bezjēdzīgiem zīmējumiem.

Dukure pirmo tetovējumu nosapņoja

Dziedātāja Paula Dukure pēdējo pāris gadu laikā notetovējusi gandrīz visu roku. „Tetovēšos vēl,” solīja Paula.


„Ja pirms pusotra gada kāds teiktu, ka man būs tik daudz tetovējumu, es viņu dēvētu par nojūgušos,” sacīja Paula. Viņa arī uzsvēra, ka tetovējumiem savā ziņā ir rituāla nozīme – vai nu bijis kāds pārdzīvojums, kāda sāpe vai svarīga dzīves atziņa.
Pirmo tetovējumu mūziķe ieguva pagājušā gada pavasarī.

Paula Dukure pusotra gada laikā notetovējusi gandrīz visu roku

Dziedātāja Paula Dukure pusotra gada laikā notetovējusi gandrīz visu roku.

gallery icon

„Ciemojos pie vecākiem lauku mājās Raiskumā un naktī nosapņoju, ka taisu tetovējumu. No rīta pamodos ar iekšēju sajūtu, ka man vajag. Atcerējos, ka telefonā ir bilde ar man tīkamu putna simbolu, un devos pie tetovētāja Viktora Koresa, kas radīja zīmējumu uz manas kreisās rokas,” stāstīja izskatīgā dziedātāja. Vecāki par tetovējumu nebija ļoti priecīgi. „Īpaši mamma bija nobažījusies – kā nu tagad uzvilkšu skaistu vakarkleitu,” tā Paula.

Nākamā lapa: Pļaviņam uz pleca ģimene