foto: Facebook.com
Deputātam Jānim Dombravam desmit gadu jaunāka mīļotā
18. novembrī Jānis Dombrava lāpu gājienā devās ar savu jauno mīlu – studenti un domubiedri Anniju Asmini.
Slavenības
2017. gada 13. decembris, 06:16

Deputātam Jānim Dombravam desmit gadu jaunāka mīļotā

Kasjauns.lv

Nacionālās apvienības Saeimas frakcijas deputāts Jānis Dombrava (29) šķīris laulību ar bērna māti Ievu (27) un uzsācis attiecības ar studenti Anniju Asmini (19), vēsta žurnāls “Kas Jauns”.

Jāņa un Ievas laulības tika uzskatītas par paraugkāzām – tās notika latviskās tradīcijās 2011. gada vidū. Tolaik Jānis savos 23 gados bija jaunākais Saeimas deputāts, bet Ieva (tolaik 21 gadu) studēja Latvijas Universitātē. Par vedējiem tika pieaicināts Jāņa kolēģis – deputāts Raivis Dzintars ar kundzi. Kā Latvijas patriotiem pieklājas, jaunais pāris mija Nameja gredzenus, darinātus no zelta.


Nu jau kādu laiku abu zeltnešos vairs nemirdz gredzeni. 18. novembra valsts svētku pasākumus Jānis jau apmeklēja kopā ar gandrīz sešus gadus veco meitu Elzu un kādu jaunkundzi.

Taujāts par jaunajām attiecībām, Dombrava gan plaši izteikties nevēlējās: „Laiks ir gājis uz priekšu, dzīve nav apstājusies. Viss, kas noticis, savā ziņā ir noticis uz labu. Ar Ievu mums bija svarīgi, kā bērns jūtas šajā pārmaiņu laikā. Tāpēc esmu gandarīts, ka nešķīrāmies ar naidu un spējām vienoties, ka par meitu rūpējamies abi. Bērns vienlīdz daudz dzīvo gan pie mammas, gan tēva. Dzīvojam vienā pilsētā, un attālumi starp abu mājām nav lieli, tāpēc tas nesagādā problēmas,” sacīja Dombrava.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Jāņa un Ievas Dombravu laulībai nebija ilgs mūžs.


Precēties ar Anniju Jānis pagaidām neplāno. „Es nesteidzos,” teica deputāts. Viņš atzina, ka tuvojošos Ziemassvētkus šogad ieplānojis svinēt mierīgi un ģimenes lokā. Annija Asmine ir Nacionālās apvienības jaunatnes organizācijas aktīva biedre. Pabeigusi Dobeles Valsts ģimnāziju, viņa izglītojas Rīgas Stradiņa universitātē un strādā.