foto: Mārtiņš Ziders
Kas piedalījās Vīķes-Freibergas 80. jubilejas svinībās Rīgas Latviešu biedrības namā?
Bijusī Latvijas Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga 80. jubilejā sarīkoja svinības Rīgas Latviešu biedrības nama Baltajā zālē, kur viņu sumināja vairāk nekā simts viesu.
Slavenības
2017. gada 4. decembris, 12:50

Kas piedalījās Vīķes-Freibergas 80. jubilejas svinībās Rīgas Latviešu biedrības namā?

Kasjauns.lv

1. decembrī, savā 80. dzimšanas dienā, ar reisu no Stambulas Rīgā ieradās bijusī Latvijas Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga. Sestdien viņa jubileju atzīmēja ar balli Rīgas Latviešu biedrības namā.

Vairas Vīķes-Freibergas 80. jubilejas balles viesi

Vairas Vīķes-Freibergas 80. jubilejas balles viesi.

gallery icon
85

Pagājušās nedēļas nogalē uz apaļās jubilejas svinībām Rīgas Latviešu biedrības namā Vaira Vīķe-Freiberga, krāšņi saposusies, ieradās krietni pirms pirmajiem sveicējiem. Īsu brīdi pirms tam pie izgaismotajām parādes durvīm tika izlikti divi valsts karogi, un apkārt naski rosījās viesību galdu klājēji no eksprezidentes jau sen iecienītajiem ēdināšanas servisiem “Vincents” un “Vairāk saules".


Privāto svinību viesu vidū bija Vairas ģimene, Latvijas uzņēmēji, kultūras jomas ļaudis, politiķi... No bijušajiem Valsts prezidentiem ballē klāt bija tikai Valdis Zatlers ar sievu Lilitu. Svinētāju pulkā bija gan uzņēmējs Vitālijs Gavrilovs ar kundzi Lidiju, Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece, dzejniece Māra Zālīte ar vīru Jāni Ķuzuli, Rīgas domniekā Mārtiņš Bondars ar sievu mākslinieci Ievu Bondari, Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs un citi prominenti viesi.

Eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas dzīves ainiņas

Eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas dzīves ainiņas.

gallery icon
114