foto: Vida Press
21 gada vecumā miris populārais reperis Lil Peep. Stundu pirms nāves viņš publiskoja video
Lil Peep (1996-2017).
Slavenības
2017. gada 16. novembris, 12:03

21 gada vecumā miris populārais reperis Lil Peep. Stundu pirms nāves viņš publiskoja video

Kasjauns.lv

Ņujorkas reperis, modelis un "YouTube" zvaigzne Lil Peep devies mūžībā nieka 21 gada vecumā, vēsta "The Guardian". Puisis, iespējams, pārdozējis narkotikas, ziņo citi ārvalstu mediji.

Reperis un jūtūberis Lil Peep (1996-2017)

21 gada vecumā no narkotiku pārdozēšanas miris Ņujorkas reperis un populārs "YouTube" personāžs Lil Peep.

gallery icon

Lil Peep repera karjera bija tikai sākusies, pērn viņš izdeva savu pirmo dziesmu albumu, kurā vairums kompozīciju bija par depresiju un narkotikām. Jaunietis - īstajā vārdā Gustavs Ars - vairāku gadu garumā savu popularitāti kaldināja kā video blogeris vietnē "YouTube". Viņa populārākās kompozīcijas skatītas vairākus miljonus reižu.

Puiša menedžeris Adams Grandmaisons medijiem atzina, ka Lil Peep nogādāts slimnīcā pēc narkotiku pārdozēšanas.

Stundu pirms nelaimes Lil Peep vienā no saviem sociālo tīklu kontiem publiskoja video, kurā stāstīja, pa paņēmis recepšu medikamentus un pauda: "Man viss ir labi, man nav slikti".

Repa pasaules pārstāvji sociālajos tīklos pauž skumjas par perspektīvā mūziķa nāvi. Piemēram, producents Maršmelovs vēsta, ka "viņam vēl daudz kas bija priekšā. Viņš mani allaž ļoti iedvesmoja. Mēs apspriedām idejas jaunām dziesmām un gatavojāmies tūrei".

Repa aprindās populārā "Post Malone" paudusi, ka "viņš bija labs draugs un lielisks cilvēks. Tava mūzika mainīja pasauli - tā vairs nekad nebūs tāda kā agrāk".

Visvairāk skatījumu guvušais Lil Peep video "YouTube":