foto: Mārtiņš Ziders
Ar bērnu modes zīmolu skati sākas „Modes manifestācija”
Bērnu modes zīmolu skatē jaunos tērpus demonstrēja arī hokejista Kaspara Saulieša un viņa sievas Katrīnes Saulietes atvases. Vecāki notiekošo iemūžināja.
Slavenības
2017. gada 16. novembris, 10:10

Ar bērnu modes zīmolu skati sākas „Modes manifestācija”

Kasjauns.lv

Rīgas Krēslu fabrikas telpās sākusies trīs dienu ilgais modes pasākums „Modes manifestācija”, kurā būs apskatāmas vairāk nekā 20 pazīstamu Latvijas modes dizaineru un jauno talantu radītās kolekcijas. Pasākums sākās ar bērnu modes zīmolu skati.

"Modes manifestācijas 2017" bērnu modes zīmolu skates apmeklētāji

"Modes manifestācijas 2017" bērnu modes zīmolu skates apmeklētāji.

gallery icon

„Modes manifestācijas” mērķis ir, popularizēt savu kolekciju, veicināt sabiedrības zināšanas par modi. Pasākuma ietvaros otro gadu notiek arī jauno modes dizaineru konkurss „Jaunais talants”. Bet vakardienas lielākais pasākums tomēr bija Latvijas bērnu modes zīmolu „Lazy Francis”, „Leny Tomy Factory”,  „Zaza Couture”, „Hebe” un „Petra.lv” jaunāko kolekciju skates.


Savukārt šodien norisināsies modīgs pasākums pieaugušajiem, kur varēs skatīt Baibas Ladigas, „Status by Shtamguts” „Alexander Pavlov”, „IN by Inga Nipāne”, „Day off”, „Helen Chaude” un citu zīmolu kolekcijas.

"Modes manifestācijas 2017" bērnu modes zīmolu skate

"Modes manifestācijas 2017" bērnu modes zīmolu skate.

gallery icon

No 17. līdz 19. novembrim dažādās vietās Rīgā darbosies „šovrūmi”, kā arī notiks aktuālo zīmola kolekciju prezentācijas. „Modes manifestācija” kuratore ir Dita Danosa, vizuālās identitātes autori ir modes dizainere Žanete Auziņa un fotogrāfs Artūrs Kondrāts, bet par grafikas dizainu gādājis Kirils Kirasirovs.