foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
ASV dzīvojošajai latviešu modelei Aijai Tēraudai otrais dēls. Apsveicam!
Latviešu modele Aija Tērauda nu audzina divus dēlus.
Slavenības
2017. gada 13. novembris, 14:27

ASV dzīvojošajai latviešu modelei Aijai Tēraudai otrais dēls. Apsveicam!

Kasjauns.lv

Par dēla Holdena Elisona Purvis pasaulē nākšanu Aija Tērauda ar vārdiem: “Tas ir zēns!” paziņoja sociālajos tīklos, piebilstot, ka puika piedzimis 5. oktobrī. Par notikušo priecīgi ir gan Aijas vīrs Dereks, gan jaundzimušā brālis Dorians.

2013. gada decembra vidū Aija Tērauda Losandželosā apprecējās ar amerikāņu filmu producentu, rakstnieku un režisoru Dereku Estlinu Pērvisu. Viņiem jau bija viens dēls – Dorians Emersons, kas piedzima 2014. gadā. Iepriekš Aijai Tēraudai bija ilgstošas attiecības ar traģiski bojā gājušo latviešu hokejistu Kārli Skrastiņu, pēcāk ar volejbolistu Aleksandru Samoilovu.

A post shared by Aija Terauda (@aijaterauda) on


Aija ASV, kur izveidojusi veiksmīgu modeles un Holivudas aktrises karjeru, dzīvo jau daudzus gadus. Savu modeles karjeru 16 gadu vecumā viņa gan sāka Rīgā, Zandas Krancmanes modeļu skolā. Viņa strādājusi modeļu aģentūrā “Natalie”, Rīgā,” IMM”, Itālijā un “ID” Ņujorkā, ASV. Aija bijusi uz daudzu Latvijas un ASV žurnālu vākiem, piemēram, “Lilit”, “Pastaiga”, “Talent in Motion”, “Millennium Magazine”.


Aija Tērauda ir arī viena no tām latvietēm, kurai izdevies iekarot Holivudu - Tēraudas kontā ir lomas tādās pazīstamās filmās kā "Zirnekļcilvēks 3", "Amerikāņu gangsteri", "Izstarot gaismu", kā arī daudzos citos kino un televīzijas projektos. Viņa ir redzama amerikāņu režisora Stīvena Soderberga seriāla "Nikerbokera slimnīca" pirmajā sērijā, kas īpaši iepriecinājusi Latvijas kino mīļotājus, jo tur ir dzirdama latviešu valoda.

Latviešu aktrise un modele Aija Tērauda

gallery icon
22


 

Tēmas