foto: Vida Press
Maikla Džeksona meita uz sarkanā paklāja demonstrē savas neskūtās kājas
Parisa Džeksone uz sarkanā paklāja jāšanas sacīkstēs Austrālijā.
Slavenības
2017. gada 9. novembris, 06:42

Maikla Džeksona meita uz sarkanā paklāja demonstrē savas neskūtās kājas

Kasjauns.lv

Mirušā pop karaļa Maikla Džeksona vienīgā meita Parisa Džeksona nekautrējas no sava ķermeņa dabiskā apmatojuma un izvēlas tērpus, kas atklāj viņas neskūtās kājas un paduses.

Parisa Džeksone jāšanas sacīkstēs Austrālijā

Maikla Džeksona meita Parisa Džeksone jāšanas sacīkstēs Austrālijā 2017. gadā.

gallery icon
10

19 gadus vecā Parisa bija viena no Austrālijā notikušajās zirgu skriešanās sacensību Melbourne Cup slavenajām viešņām. Šajā pasākumā, kas ir viens no populārākajiem Austrālijā, un ko ik gadu apmeklē ap 100 000 skatītāju, Džeksona meita bija izvēlējusies gaisīgu sarkanu kleitiņu, mazliet garāku pāri ceļiem, tā visu skatam parādot, ka kāju skūšana šai jaunajai dāmai nav tā iecienītākā nodarbe.

Parisa Džeksone „Instagram” fotogrāfijās

Parisa Džeksone „Instagram” fotogrāfijās

gallery icon
76


Jāatzīst gan, ka pati Parisa nemaz nekautrējas no tā, kā izskatās. Un šī nav pirmā reize, kad viņa provocē sabiedrību ar savu stilu. Tieši otrādi – viņa uzskata, kas tas ir normāli – būt ne tādai, kā to vēlētos pārējā sabiedrība. “Man pat prātā neienāca, ka kādam tā interesē manas spalvas uz kājām un padusēs. Mani pašu viss apmierina!” – tā uz kritiku par savu izskatu reiz atbildējusi Parisa Džeksone.

Tas tik ir festivāls! Jāšanas sacensības Austrālijā "Melbourne Cup 2017"

2017. gada 7. novembrī notika vērienīgākais pasākums visā Austrālijā – tradicionālās zirgu jāšanas sacensības “Melbourne Cup".

gallery icon
64