foto: Vida Press
Tā izskatās mūsu akordeoniste Ksenija Sidorova ārvalstu fotogrāfu darbos
Ksenija Sidorova fotosesijā lielveikalā Vācijā.
Slavenības
2017. gada 8. novembris, 06:48

Tā izskatās mūsu akordeoniste Ksenija Sidorova ārvalstu fotogrāfu darbos

Kasjauns.lv

Latvijas slavenākā akordeoniste Ksenija Sidorova - Arizaga ir pazīstama arī pasaulē. Viņas fotogrāfijas atrodamas ārvalstu preses aģentūru krātuvēs, un ne velti, jo Ksenija ir ne tikai daiļa sieviete, bet arī novērtēta mūziķe, kuru aicina uz nozīmīgiem pasākumiem, kurus atspoguļo fotogrāfi no visas pasaules.

Ksenija Sidorova ārzemju fotogrāfu fotosesijās

Akordeoniste Ksenija Sidorova ārzemju fotogrāfu fotosesijās.

gallery icon
66

Nesen Ksenija Sidorova klasiskās mūzikas apbalvošanas ceremonijā Vācijā saņēma prestižu apbalvojumu “Echo Klassik”. “Tas ir klasiskās mūzikas Oskars,” par balvu, ko kopš 1994. gada pasniedz Vācijas mūzikas industrijas asociācijas dibinātā Vācijas Fonoakadēmija un ar ko tiek sumināti gada labākie klasiskās mūzikas ieraksti, saka Ksenija. Viņai šī godalga piešķirta kategorijā gada instrumentālists par debijas albumu “Carmen”, kuru izdevusi ierakstu kompānija Deutsche Grammophon.

foto: Vida Press
Ksenija Sidorova – Arizaga Echo Klassik balvas pasniegšanas ceremonijā "Amoralle" kleitā.


Svinīgā “Echo Klassik” pasniegšanas ceremonija notika 29. oktobrī Elbas filharmonijā Hamburgā, un šis pasākums pulcēja daudzas klasiskās mūzikas zvaigznes no visas pasaules. Preses fotogrāfu uzmanības centrā bija arī mūsu daiļā akordeoniste, un ne velti, jo Ksenija Sidorova – Arizaga pasniegšanas ceremonijā bija tērpusies pašmāju dizaineres Ineses Ozolas zīmola “Amoralle” kleitā, un, kā allaž, izskatījās nevainojami.


„Es ļoti priecājos, ka man jau vairākas reizes sanāk sadarboties ar Inesi Ozolu. Inese tiešām jūt, kas man vislabāk piestāvēs. Vairākas Amoralle kleitas, ar kurām uzstājos, tiek darinātas tieši man personīgi. Šajās kleitās es saņemu ļoti daudz komplimentu” atzīst Ksenija.

foto: Vida Press
Ksenija Sidorova Sidorova – Arizaga Echo Klassik balvas pasniegšanas ceremonijā kopā ar vīru Hosē Luisu Arizagu.