foto: no privātā arhīva
Dziedātāja Natālija Tumševica medusmēnesī nirst un svin vīra jubileju
Natālija un Kristaps tūlīt dosies pētīt ūdens dzīles.
Slavenības
2017. gada 5. novembris, 15:04

Dziedātāja Natālija Tumševica medusmēnesī nirst un svin vīra jubileju

Kasjauns.lv

Dziedātāja Natālija Tumševica – Ērgle un viņas vīrs Kristaps Ērglis medusmēneša Bali pirmo nedēļu saguruma dēļ tā īsti pat neatminas. Bet pēc tam jau atpūta varēja sākties.

Dziedātājas Natālijas Tumševicas un viņas vīra medusmēneša piedzivojumi Bali

Dziedātājas Natālijas Tumševicas un viņas vīra medusmēneša piedzivojumi Bali

gallery icon

Dziedātāja un Rīgas balles patronese Natālija Tumševica ar slavenā kardiologa Andreja Ērgļa dēlu, inovatīvās medicīnas jomā strādājošo Kristapu Ērgli viens otram jāvārdu teica septembrī, bet pēc kāzām devās medusmēnesī uz eksotisko Bali salu. Vērienīgās kāzas notika vienā no Rīgas restorāniem, bet pēc tam svinības turpinājās Melngalvju namā notiekošajā Rīgas ballē.


„Gan man, gan Kristapam vienmēr Bali asociējusies ar vietu, kur gribētos pavadīt medusmēnesi. Iespējams, tas tādēļ, ka pasaulē šī sala ir ļoti slavena tieši ar to, ka tiek asociēta ar vienu no romantiskākajiem ceļojuma galamērķiem,” stāsta Natālija. “Laiks tur bija patīkams, nebija arī pa karstu. Ūdens temperatūra bija fantastiska. Peldējāmies pēc sirds patikas, jo mums abiem ar Kristapu patīk peldēt,” par piedzīvoto atmiņās dalās dziedātāja.


Natālija uzsver, ka pirmā nedēļa pagājusi, lai adoptētos jaunajā vidē. „Ja godīgi, bijām saguruši ierodoties galamērķī. Gan pēc Rīgas balles organizēšanas, gan kāzām... Pirmo kāzu ceļojuma nedēļu pat neatceros, abi ar vīru bijām mazliet neadekvāti. Otro nedēļu gan atpūtāmies kārtīgi,” smej Natālija.