foto: publicitātes (Anton Korbin)
Laba ziņa “Prāta vētras” faniem: ir jauna dziesma, beidzot būs tūre pa Latviju
Grupa “Prāta vētra” izdevusi jaunu dziesmu un nākamgad dosies Latvijas tūrē.
Slavenības
2017. gada 1. novembris, 12:08

Laba ziņa “Prāta vētras” faniem: ir jauna dziesma, beidzot būs tūre pa Latviju

Kasjauns.lv

No 1. novembra grupas “Prāta vētra” jaunais singls “Tevis Dēļ” no pavasarī gaidāmā jaunā albuma ir dzirdams Latvijas radiostacijās. “Tevis dēļ” pirmatskaņojums dzīvajā izpildījumā notiks svētdien uz šova “X faktors” skatuves.

Grupas līderis Renārs Kaupers par dziesmu stāsta, ka “Tevis Dēļ” ir par divām lielām mīlestībām: “Dievišķo mīlestību pret cilvēku, to mīloši kosmisko spēku, kas katru rītu mūs priecē ar sauli debesīs, tur upes starp krastiem un ļauj mums te būt, elpot un radīt. Un otra, protams, ir cilvēka mīlestība uz līdzcilvēku, un cik daudz esam gatavi darīt viens otra (tevis/manis) dēļ, pat ja tam seko skumjš šķiršanās brīdis.”

Nākamais, 2018. gads, “Prāta vētrai” būs ne tikai jaunā albuma iznākšanas gads, bet arī Latvijas koncerttūres gads ar 5 grandioziem koncertiem lielākajās Latvijas pilsētās.

Grupu „Prāta vētra” un „Triānas parks” koncerts Liepājā

2016. gada 19. augustā Liepājā notika Jelgavas grupas „Prāta vētra” un īpašo viesu – grupas „Triānas parks” no Rīgas – ...

gallery icon

Koncerttūres atklāšanas koncerts ierasti notiks grupas dzimtajā pilsētā Jelgavā, Lielupes pļavā pretī skaistajai Jelgavas pilij. Valmierā, ņemot vērā lielo apmeklētāju skaitu iepriekšējās tūres koncertā “Pauku priedēs”, 2018. gada koncerts notiks plašajās Dīvaliņa pļavās Valmieras centrā.

Sabiedrībā zināmi ļaudis "Prāta vētras" koncertā Rīgā

gallery icon


Pēc ilgāka pārtaukuma “prātnieki” piestās arī Latgalē, kur spilgtā atmiņā visiem palicis sirsnīgais koncerts Preiļos pirms 6 gadiem. Lielais noslēguma koncerts norisināsies Rīgā, Mežaparka Lielajā estrādē.