foto: Vida Press
Princis Harijs slepus skolo Meganu karaliskās dzīves smalkumos
Meganai Mārklai tagad jāapgūst karaļnamā pieņemtā etiķete. Princis Harijs uzņēmies draudzeni pamācīt it visā, lai viņai vieglāk izdotos iekļauties ģimenē.
Slavenības
2017. gada 1. novembris, 09:10

Princis Harijs slepus skolo Meganu karaliskās dzīves smalkumos

Kasjauns.lv

Šī ir vēl viena zīme tam, ka aktrise Megana Mārkla jau pavisam drīz pievienosies karaliskajai ģimenei. Ziņu avoti vēsta, ka princis Harijs pats personīgi iepazīstinot Meganu ar karaliskās ģimenes protokolu: kas jāņem vērā tiekoties ar citiem karaliskās ģimenes pārstāvjiem, kā jāizturas, kas jārespektē, ko drīkst un ko ne.

Zinātāji apgalvo, ka princis Harijs vēlas, lai draudzenei seriāla „Suits” nu jau bijušajai aktrisei Meganai Mārklai iekļaušanas karaliskajā ģimenē izdotos pēc iespējas vieglāk. Tāpēc viņš šobrīd dara visu, lai palīdzētu Meganai sagatavoties gaidāmajām dzīvesveida pārmaiņām.

Meganas Mārklas māja Toronto

Meganas Mārklas māja Toronto.

gallery icon
7

Vismaz tā apgalvo rakstniece Keitija Nikola, kura sarakstījusi prinča Harija biogrāfiju, kas drīzumā būs nopērkama grāmatnīcās. Sarunā ar izdevumu „New York Post” autore izteikusies, ka visi karaliskajā ģimenē labi apzinās, ka Mārklai šīs būs dramatiskas pārmaiņas, pat neraugoties uz to, ka viņa kā aktrise ir pieradusi pie publicitātes. „Harijs zina, cik biedējoši tas būs Meganai, un viņš vēlas, lai draudzene justos labi vecāko karaļnama pārstāvju sabiedrībā,” norādījusi rakstniece Keitija Nikola.

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi iziet sabiedrībā, sadevušies rokās

Pēc vairāk nekā gadu ilgas draudzēšanās princis Harijs un Megana Mārkla nesen pirmo reizi publiski izrādījuši, ka viņu attiecības ir ...

gallery icon
36

Ko gan princis māca savai nākamajai sievai? Iepazīšanās ar drauga vecākiem jau tā ir diezgan stresa pilns notikums, bet Meganai jāiepazīstas arī ar mīļotā vecvecākiem un jāzina, kā pareizi uzrunāt karalieni Elizabeti!

„Harijs parūpējies par to, lai Megana zinātu, kā jāuzrunā karaliene un kā pareizi jāizturas viņas klātbūtnē,” norādījusi Nikola. „Harijs karalieni viņu sauc par omi, bet pēc tam, kad Megana kniksējusi karalienei un uzrunājusi par Viņas Majestāti, turpmāk drīkst uzrunāt ar ‘kundze’.”

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē polo maču

2017. gada maijā princis Harijs un Megana Mārkla redzēti kopā apmeklējam polo maču Berkšīras grāfistē Anglijā.

gallery icon
17

Īsajā „Kā pareizi izturēties karaļnamā” kursā Meganai dienaskārtībā būs arī tēma, kā pareizi pakniksēt un kādu izturēšanos no viņas gaida, izejot sabiedrībā. Klasiska karaļnama etiķete, kas karaliskās ģimenes pārstāvjiem un tai tuvu stāvošajām personām labi zināma, bet jaunpienācējam var šķist visīstākā „Ķīnas ābece”.

Viņi izrāda godu karalienei

Sasveicinoties ar karalieni, kungi parasti klanās, bet dāmas kniksē. Taču tas nav obligāti darāms. Kas vēlas, seno tradīciju ievēro, kas ...

gallery icon
23