“X faktorā” beidzot sākas īsta muzikālā cīņa – zināmi 12 finālisti
foto: Publicitātes
Markus Rivas vadītais TV šovs "X faktors" beidzot pa īstam var sākties, jo noskaidroti 12 pretendenti uz galveno balvu - 10 tūkstošiem eiro.
Slavenības

“X faktorā” beidzot sākas īsta muzikālā cīņa - zināmi 12 finālisti

Kasjauns.lv

Seši emocijām bagāti “X faktora” raidījumi: četras atlases un divi krēslu izaicinājumi ir aiz muguras. Klāt trešā kārta: fināla sērijas un tajā startēs 12 spožākie pretendenti, kuru turpmāko dalību šovā noteiks žūrijas un skatītāju balsojums.

“X faktorā” beidzot sākas īsta muzikālā cīņa – zin...
TV šovā “X faktors” noskaidro 12 finālistus.

TV šovā “X faktors” noskaidro 12 finālistus

TV šovā “X faktors” noskaidro 12 finālistus.

Spožākie talanti šovā “X faktors” vēl tikai dzims un labākie priekšnesumi gaidāmi tiešraidēs no 15.oktobra. Šova finālu sēriju startam mentori Aija Auškāpa, Intars Busulis un Reinis Sējāns atlasījuši 12 labākos, kuriem palīdzēs izkopt savu talantu un skatuvisko tēlu.   

Busuļa pārziņā ir kategorija 25+ un viņa komandā būs Aivo Oskis, Edgars Kreilis, Nadežda Maņkeviča un Līga Rīdere. Sējāns, kura paspārnē ir vokālie ansambļi, strādās ar “Fellas”, “The Stones”, “Tautumeitas” un “Koukie band”. Savukārt Auškāpas pārziņā būs 16-25 gads vecie talanti: Adriana Miglāne, Alise Haijima, Artūrs Gruzdiņš un Roberts Memmēns. 

Jau 15. oktobrī sāksies īsta muzikālā cīņa un visi “X faktora” atbalstītāji – fani, draugi, ģimenes un citi – ik svētdienas vakaru aicināti klātienē Rīgas Kinostudijā just līdzi pretendentiem.

Fināla sērijas būs kā koncerti, kas veltīti konkrētai muzikālai tematikai, un ikviens varēs dziedāt līdzi gan pasaules hitiem, gan tautā iemīļotām un zināmām melodijām. Taču tas nav viss – gaidāmi arī vakari, kas būs balstīti uz skatītāju izvēli.

Taču ikreiz kādam pretendenta būs arī jāpamet un to noteiks žūrijas un skatītāju balsojums. Tikai trīs labākie pretendenti nokļūs līdz lielajam finālam 3. decembrī un sacentīsies par galveno balvu – 10 000 eiro un sadarbību ar “Sony Music”.