foto: Sputnik
Kaut kas nebijis! Konkursā “Jaunais vilnis 2017” trīs uzvarētāji
Par konkursa “Jaunais vilnis 2017” vienu no uzvarētājiem kļuva Krievijas šova “Golos” (‘Balsis”) piektās sezonas finālists Sardor Milano no Uzbekistānas.
Slavenības
2017. gada 15. septembris, 09:48

Kaut kas nebijis! Konkursā “Jaunais vilnis 2017” trīs uzvarētāji

Kasjauns.lv

Sočos noslēdzies jauno izpildītāju konkurss “Jaunais vilnis 2017”, kurā pirmo reizi nepiedalījās dziedātāji no Latvijas. Tikmēr par uzvarētājiem kļuvuši uzreiz trīs izpildītāji – Sardor Milano no Uzbekistānas, Moldovas grupa “DoReDos” un Armēnijas dziedātāja Erna Mir.

Konkursa "Jaunais vilnis 2017" noslēgums

2017. gada 14. septembrī Sočos noslēdzās jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis 2017".

gallery icon
33

Latvijas pārstāvji šogad nebija starp konkursantiem tāpēc, ka neviens no pretendentiem neizturēja stingro atlasi. Pārstāvēt Latviju “Jaunajā vilnī” vēlējās Alekss Silvērs, Diāna Paško un Aleksejs Uļjanovs, taču viņi nespēja iekļūt starp 16 finālistiem.
Nu konkurss “Jaunais vilnis 2017” ir noslēdzies, un tikai pašā pēdējā dienā, kur dalībnieki izpildīja autoru orģinālkompozīciju, kļuva zināmi uzvarētāji. Saskaitot visus punktus, izrādījās, ka pirmo vietu un tai paraudzēto balvu – 7 miljonus rubļu (~107 000 eiro) sadalīja – Sardor Milano no Uzbekistānas, Moldovas grupa “DoReDos” un Armēnijas dziedātāja Erna Mir, kuri bija pavisam ieguvuši 362 punktus. Otro vietu ieņēma Sjūzana Melkonjana no Armēnija, bet trešā vieta – Lilu (Vjetnama).

“Jaunais vilnis 2017” uzvarētāju apbalvošana

Konkursa “Jaunais vilnis 2017” izskaņā notika arī vērienīgs noslēguma koncerts, kurā piedalījās Filips Kirkorovs, Kristina Orbakaite, Irina Allegrova, Ļevs Ļeščenko, Nikolajs Baskovs, Valērijs Ļeontjevs, Alsu, Valērija, Oļegs Gazmanovs, Valērijs Meladze, Laima Vaikkule, Vladimirs Presņakovs, Leonīds Agutins, Ņjuša, Žasmin, “VIAgra”, Timurs Rodrigezs, “Burito” un daudzi citi skatuves mākslinieki.

Dzied Sardor Milano