foto: Krists Luhaers
Dons radījis jaunu hitu. Tā videoklipa autors ir Kaspars Roga
Uz skatuves Dons atgriezīsies jau 2018. gada 14. februārī. “Tas būs emociju vakars. Jūtos bezgala gandarīts, ka arī Latvijas simtgadē būs iespēja tikties ar klausītājiem un vienoties kopīgā dziesmā” - tā par gaidāmo koncertu saka Dons.
Slavenības
2017. gada 12. septembris, 09:20

Dons radījis jaunu hitu. Tā videoklipa autors ir Kaspars Roga

Kasjauns.lv

Mūziķis Dons klajā laidis jaunu singlu un mūzikas video “Pa ceļam” no februārī gaidāmā albuma, vienlaicīgi uzsākot biļešu tirdzniecību uz koncertu Pa Ceļam, Arēnā Rīga, 2018. gada 14. februārī.

 “Dziesmas melodija radās nedēļu pēc aizvadītajiem februāra koncertiem Arēnā Rīga. Uzreiz sajutu, ka tā būs dziesma, kuru mēs kopā dziedāsim nākamajā koncertā,” stāsta Dons. “Pa Ceļam” mūzikas autors -Dons, teksta autori – Arnis Račinskis, Ingus Bērziņš un Dons, dziesmas producents- DJ Rudd (Rūdolfs Budze). Ierakstā piedalījušies - Reinis Briģis (elektriskā ģitāra), Aleksis Luriņš (bass, akustiskā ģitāra), DJ Rudd, Andis Ansons (elektronika), grupa Limonāde (papildvokāli). Ieraksta mikss - Andis Ansons, DJ Rudd. Ieraksts tapis “Mute” studijā.
Singlam izveidots arī mūzikas video, kura režisors ir Kaspars Roga. “Sadarbība ar Donu uzsākās ar video klipu “Pašā ielas galā” un tagad tā turpinās ar vasarīgo “Pa ceļam”. Ideja klipam atnāca viegli un ātri, tikpat viegli, kā skan pati dziesma,” saka Kaspars Roga. Dziesmas video operators: Jānis Andrējevs, montāža: Juris Matuzelis, producents: Undīne Buka, Dons Music.

Dons izpārdotā koncertā uzstājas "Arēnā Rīga"

14.februārī izpārdotā "Arēnā Rīga" ar lielkoncertu "Tepat" uzstājās tautas mīlētais mūziķis Dons.

gallery icon
96