Slavenības
2017. gada 31. augusts, 18:40

Basketbola izlases kapteiņa Jāņa Blūma bērni pirmo reizi brauc uz Eiropas čempionātu

Kasjauns.lv

Latvijas basketbola izlases kapteiņa Jāņa Blūma (35) sieva Liene Blūma (34) kopā ar atvasēm Robertu un Amandu devusies uz Stambulu klātienē atbalstīt mūsu sportistus Eiropas čempionātā.

Mūsu basketbolisti dodas uz Turciju

Latvijas vīriešu basketbola izlase lidostā "Rīga" pirms izlidošanas uz Turciju, kur piedalīsies Eiropas čempionāta finālturnīrā.

gallery icon
134

Liene Blūma pirms lidojuma teic, ka līdz šim Eiropas basketbola čempionātus ar vīra piedalīšanos apmeklējusi viena. “Ņemot vērā to, ka vairākkārtējo terora uzbrukumu dēļ Stambula nav drošākā pilsēta pasaulē, līdz pat pēdējam brīdim šaubījos, vai vēlos turp doties ar bērniem,” neslēpj Liene.

Taču pēc pārrunām ar vīru, kurš neizslēdz iespēju, ka šogad viņam varētu būt arī pēdējais Eiropas čempionāts kā aktīvam spēlētājam, izlemts, ka arī atvasēm vismaz vienreiz mūžā ir klātienē jāpieredz tēva spēle Eiropas meistarsacīkstēs.

Trešdien, 30. augustā, kad Latvijas izlase pulcējās Rīgas lidostā, lai mērotu ceļu uz Turciju, kapteini Jāni Blūmu uz Eiropas čempionātu pavadīja visa ģimene. Sieva ar bērniem uz Stambulu aizlidoja nākamajā dienā, lai 1. septembrī tribīnēs varētu vērot mūsu izlases pirmo spēli ar Serbijas valstsvienību.

Jānis Blūms, kurš Latvijas izlasē debitēja jau 2002. gadā, piedalās jau septītajā  Eiropas čempionāta finālturnīrā.