foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Skandāls muzikantu aprindās: Kombuļu Inese vērsīsies policijā par Kiopa izdarībām
Kombuļu Inese ir sašutusi, ka Sandis Kiops pēc pieciem gadiem no saviem arhīviem velk arī video kadrus, kur dziedātāja pusplika ālējās Rīgas centrā.
Slavenības
2017. gada 29. augusts, 16:43

Skandāls muzikantu aprindās: Kombuļu Inese vērsīsies policijā par Kiopa izdarībām

Kasjauns.lv

Estrādes huligāns Sandis Kiops šodien publicējis vairāk nekā piecus gadus topošā videoklipa “Dziļāk vēl” treileri, par kuru sašutusi ir viena no galvenajām klipa varonēm Kombuļu Inese. Dziedātāja, kas pie “Arēnas Rīga” 2012. gadā draiskojās bez krūštura, apgalvo – vērsīsies policijā, ja klipa treileris no interneta vides nepazudīs.

“Esmu šokā par ieraudzīto Sanda Kiopa video rullīti...” Kasjauns.lv pauž Kombuļu Inese. Viņa paziņo, ka Kiops video publicējis, nesaskaņojot ar dziedātāju.

“Kad zvanīju un teicu, lai izņem, jo nepiekrītu, viņš atteica, lai liekos miera, un ārā neko neņems. Ir skumji apzināties, ka tiku izmantota. Kiopa rīcības dēļ tiku sodīta, jo viņam bija jāsaskaņo filmēšanas ar attiecīgām iestādēm. Tas netika izdarīts. Tiesā pie atbildības tiku saukta es, un dabūju maksāt sodu. Man ar Kiopu nebija un nav nekādu līgumu par  tapušo video. Un uzskatu, ka viņam nav tiesību publicēt neko bez saskaņošanas ar mani,” nikna ir Inese.

Viņa uzskata, ka tiek aizskarts viņas gods un cieņa. “Esmu gatava darīt visu, lai to nepieļautu otrreiz. Es atzīstu, ka naivi uzticējos  Sandim – mana rīcība bija ļoti neskaista, piedaloties tā klipa filmēšanā 2012. gadā, bet Sandim Kiopam ir jāapzinās, ka neesmu devusi atļauju publicēt video. Uzskatu, ka man ir tiesības pieprasīt, lai Kiops šo video dzēš vai jāizņem fragments, kur esmu redzama, tā Kombuļu Inese.