foto: Vida Press
Drosmīgi tērpi, mežģīnes un apakšveļa jeb tās trūkums MTV balvu vakarā
Dziedātāja un aktrise Demija Lovato, popmūzikas karaļa Maikla Džeksona meita Parisa Džeksone un supermodele Heidija Kluma MTV mūzikas video balvu ceremonijas vakarā.
Slavenības
2017. gada 28. augusts, 17:15

Drosmīgi tērpi, mežģīnes un apakšveļa jeb tās trūkums MTV balvu vakarā

Kasjauns.lv

Supermodele Heidija Kluma MTV mūzikas video balvu vakaru apmeklēja caurspīdīgā kleitā ar ļoti pikantu dekoltē. Dziedātāja un aktrise Demija Lovato demonstrēja, ka viņai zem caurspīdīgā tērpa nav krūštura, bet Maikla Džeksona meita Parisa Džeksone parādīja apakšveļu.

MTV mūzikas video balvu ceremonijas viešņas

MTV mūzikas video balvu ceremonijas viešņas.

gallery icon

Svētdienas vakarā Losandželosā uz gadskārtējo MTV mūzikas video balvu ceremonijas vakaru bija pulcējušās mūzikas, filmu industrijas, TV un realitātes šovu zvaigznes. Kā vienmēr dāmas bija īpaši piedomājušas par saviem tērpiem – kā pārsteigt un piesaistīt sev uzmanību. Atšķirībā no citiem balvu vakariem, MTV ceremonijas citu vidū parasti izceļas ar drosmīgāku un ekstravagantāku tērpu izvēli.

Šā gada MTV video mūzikas balvu vakarā par drosmīgāk ģērbtajām slavenībām atzīta supermodele Heidija Kluma, dziedātāja un aktrise Demija Lovato un topošā modele un aktrise Parisa Džeksone.

foto: Russ Einhorn / Splash News/ Vida Press
Heidija Kluma.

44 gadus vecā vācu supermodele Heidija Kluma bija izvēlējusies spožu un caurspīdīgu tērpu, kura galvenais akcents bija vērsts uz pavedinošu dekoltē zonas risinājumu. Zīmola „Peter Dundas” kleitai modele pieskaņojusi sudrabotas siksniņkurpes.

foto: Vida Press
Demija Lovato.

Dziedātāja un aktrise Demija Lovato (25) pasākumu apmeklēja modes nama „Zuhair Murad” darinātā tērpā, kas veidots no harēma stila biksēm un pilnībā caurspīdīga topiņa. Apģērbu Lovato papildinājusi ar melnām augstpapēžu laiviņām ar mežģīņu rakstu, kas lieliski saskanēja ar viņas izvēlēto tērpu.

foto: Juan Rico / BACKGRID/All Over Pr/ Vida Press
Parisa Džeksone.

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona vienīgā meita Parisa Džeksone (19) balvu ceremonijas vakaru apmeklēja modes nama „Christian Dior” caurspīdīgā kleitā zem kuras bija redzama šī paša zīmola apakšveļa – krūšturis un mazi šortiņi.

foto: Vida Press
Nikija Mināža.

Savukārt repere Nikija Mināža uz balvu ceremoniju bija ieradusies rozā lateksa bikškostīmā, kas izceļ viņas formīgos gurnus un pievērš uzmanību ne mazāk kuplai dekoltē zonai.

foto: FayesVision/WENN.com/Vida Press
Vanesa Hadžensa.