foto: BCCHF/SPLASH / Vida Press
Džonijs Deps, ģērbies kā pirāts, iepriecina slimus bērnus
Nav nekāds prieks būt slimnīcā! Taču, ja ciemos ierodas slavenais pirāts Džeks Sparovs, sāpes un raizes nedaudz aizmirstas. Bērni no sirds priecājās par aktiera Džonija Depa vizīti.
Slavenības
2017. gada 19. augusts, 11:42

Džonijs Deps, ģērbies kā pirāts, iepriecina slimus bērnus

Kasjauns.lv

Holivudas zvaigzne Džonijs Deps (54) nesen paveicis patiesi labu darbiņu. Ģērbies kā kapteinis Džeks Sparovs no „Karību jūras pirātiem”, viņš apmeklēja bērnu slimnīcu un sniedza daudz pozitīvu emociju mazajiem pacientiem.

Džonijs Deps iepriecina bērnus slimnīcā

Nav nekāds prieks būt slimnīcā! Taču, ja ciemos ierodas slavenais pirāts Džeks Sparovs, sāpes un raizes nedaudz aizmirstas. Bērni no ...

gallery icon
19

Aktieris Džonijs Deps daudziem asociējas ar pirātu Džeku Sparovu no filmas „Karību jūras pirāti”. It īpaši jau bērniem, kas aktieri burtiski dievina šajā lomā.

„Es nāku ar mieru,” paziņoja kapteinis Džeks Sparovs jeb aktieris Džonijs Deps, kad ieradās Vankūveras bērnu slimnīcā pie mazajiem sasirgušajiem pacientiem.

„Kapteiņa Džeka kuģis ieradās slepenības aizsegā. Pie ieejas viņu sagaidīja pacienti, kas deva pirātam atļauju izkāpt krastā,” pavēstīja Britu Kolumbijas bērnu slimnīcas preses pārstāvis. „Traucoties uz spēļu istabu kopā ar pirmajiem draugiem, Holivudas aktieris Džonijs Deps pirāta rotaļīgo noskaņojumu iedvesa arī bērniem, kas bija pulcējušies uz pirātu ballīti.”

Mazie pacienti no sirds priecājās kopā ar trakulīgo zvaigzni, kas ar viņiem pavadīja gandrīz sešas stundas.