foto: Splash News / HomeAway/ Vida Press
Iespējams noīrēt Elvisa Preslija māju. Vēlies zināt, cik tas izmaksās?
Rokenrola karalis Elivss Preslijs šajā mājā dzīvoja laika posmā no 1967. gada līdz 1973. gadam, kad bija precējies ar Priscillu.
Slavenības
2017. gada 14. augusts, 08:46

Iespējams noīrēt Elvisa Preslija māju. Vēlies zināt, cik tas izmaksās?

Kasjauns.lv

Šobrīd īrei pieejama kādreizējā rokenrola karaļa Elvisa Preslija māja Beverlihilsā.

Īrei pieejama Elvisa Preslija māja

Rokenrola karalis Elivss Preslijs šajā mājā dzīvoja laika posmā no 1967. gada līdz 1973. gadam, kad bija precējies ar Priscillu. ...

gallery icon
10

Šajā īpašumā Beverlihilsā rokenrola karalis Elivss Preslijs dzīvoja laika posmā no 1967. gada līdz 1973. gadam kopā ar sievu Priscillu un meitu Lizu Mariju. Viņš šo māju pārdeva īsi pēc šķiršanās no sievas.

Franču stilā celtajā 500 kvadrātmetru lielajā īpašumā ir četras guļamistabas, bet akmens sienas dekori saglabājušies vēl no laikiem, kad te mitinājās pats rokenrola karalis.

foto: Kobal/REX/ Vida Press
Elviss Preslijs.

Māja atrodas uz 0.4 hektāru liela zemes gabala. Īpašumā ir arī āra baseins ar spa, kā arī viesu namiņš. Dzīvojamā mājā ir plaši logi, kas sniedzas no grīdas līdz pat griestiem. Telpas ir eleganti mēbelētas.

Savulaik šajā īpašumā dzīvojuši mūziķi Frenks Sintara, Rejs Čārlzs un Stīvijs Vonders, kā arī prezidents Ričards Niksons.

Šobrīd īpašums pieejams īrei. Par šādu prieku padzīvot rokenrola karaļa bijušajā mājā, īrniekam nāksies maksāt 4000 ASV dolāru par nakti!

foto: WENN.com/Vida Press
Elviss Preslijs ar Priscillu kāzu dienā.