foto: Publicitātes
“Summertime” uzņem apgriezienus ar Krāmeru un saksofonistiem brāļiem Briļiem
Festivāla patronese, sirds un dvēsele Inese Galante kopā ar meitu Diānu sasveicinās teju vai ar visiem pasākuma apmeklētājiem.
Slavenības
2017. gada 11. augusts, 13:28

“Summertime” uzņem apgriezienus ar Krāmeru un saksofonistiem brāļiem Briļiem

Kasjauns.lv

Starptautiskā mūzikas festivāla “Summertime – aicina Inese Galante” otrajā dienā uz Dzintaru koncertzāles skatuves uzstājās trīs patiesi spilgtas personības: leģendārais džeza pianists Daniils Krāmers un slavenie saksofonisti brāļi Briļi. Jūrmalā šie mūziķi spēlēja džeza ansambļa pavadījumā.

Prieks un daile Jūrmalas festivālā "Summertime - aicina Inese Galante"

Festivālā "Summertime - aicina Inese Galante" otrā diena

gallery icon

Šogad festivāls norisināsies no 9. līdz 13. augustam Dzintaru koncertzālē, tā ka gaidāmas vēl trīs klasiskās mūzikas piesātinātas dienas.


Džeza pianistu Daniilu Krāmeru Latvijas publika iepazina pagājušajā gadā notikušajā festivālā, kad mūziķis uzstājās pilnas skatītāju zāles priekšā un noslēgumā saņēma aplausu vētru. Pēc neskaitāmiem klausītāju lūgumiem Daniils Krāmers pārcēla plānoto festivālu Jekaterinburgā un risināja šo jautājumu pat valstiskā mērogā, lai tikai varētu piedalīties arī šī gada “Summertime” un atkal kāpt uz Dzintaru koncertzāles skatuves ar savu muzikālo programmu.

Jūrmalā ar vērienu sākas Ineses Galantes festivāls "Summertime"

2017. gada 9. augustā Jūrmalā sākās festivāls "Summertime - aicina Inese Galante"

gallery icon


Savukārt mūziķi brāļi Briļi ir dzimuši vienā no zināmākajām muzikālajām ģimenēm Maskavā – viņu tēvs ir leģendārais džeza pianists Igors Briļs. Šobrīd slavenie mūziķi ir pieprasīti mākslinieki un bieži viesi ievērojamākajos džeza pasaules notikumos. Viņu repertuārā ir četri solo albumi, kuri izpelnījušies gan publikas, gan profesionāļu atzinību.