foto: Instagram
„Victoria’s Secret” modele pasūta transformējamu kāzu kleitu
Krievu izcelsmes modele Vita Sidrokina savas kāzu kleitas radīšanu uzticēja modes namam „Zuhair Murad”. Viņa pasūtīja sev klasisku princeškleitu, ko pēc svinīgās laulību ceremonijas baznīcā iespējams transformēt seksapīlā garajā vakarkleitā.
Slavenības
2017. gada 9. augusts, 19:03

„Victoria’s Secret” modele pasūta transformējamu kāzu kleitu

Kasjauns.lv

„Victoria’s Secret” modele krieviete Vita Sidorkina (23) kāzu dienai neizvēlējās divas dažādas kleitas, kā nereti dara līgavas. Viņa sev pasūtīja vienu, taču tādu, ko pēc svinīgās laulību ceremonijas var transformēt neformālajai svinību daļai.

Congratulations to this perfect couple! #vitaandvalerio #italia @valeriomorabito @vitasidorkina

A post shared by Colin Darretta (@colindarretta) on

Vita Sidorkina izmantoja priekšrocību, ko sniedz modeles darbs, un uzrunāja modes nama „Zuhair Murad” darbiniekus, lūdzot radīt viņai transformējamu kāzu kleitu. Tā, lai kāzu dienā nebūtu jāpārģērbjas, tomēr varētu mainīt vizuālo tēlu. Ceremonijai kaut ko klasisku, svinībām ko nedaudz seksapīlāku – tāda bija Vitas jeb pilnajā vārdā Vitalinas vēlme.

Uz laulību ceremoniju Vita devās kuplā princeškleitā ar garajām piedurknēm un greznām mežģīnēm tērpa augšējā dāļā. Dekoltē zonas risinājums radīja iluzoru sirsniņu. Līgavas tērpa muguras daļu rotāja daudz mazu podziņu.

Vita Sidorkina, kas teica jāvārdu itāliešu miljonāram Valerio Morabito, bija izvēlējusies tērpam paaugstinātu apkaklīti tieši tāpat kā hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone Metjūsa kāzu dienā, kā arī sabiedrības dāma Nikija Hiltone Rotšīlda savā Lielajā dienā.

Vitas Sidrokinas un Valerio Morabito kāzu ballīte neprasīja daudz pūļu ar pārģērbšanos. Modelei tikai vajadzēja noņemt tērpa kuplo svārku daļu, un tas jau bija pavisam cits tērps – augumam krietni piegulošāka grezna garā vakarkleita.

#vitaandvalerio BRIDESMAIDS

A post shared by sasha (@waisband) on

A moment before i walked down the aisle to marry the love of my life...❤️ #vitaandvalerio #myfairytale

A post shared by Vita Sidorkina-Morabito 🌸 (@vitasidorkina) on

NEW — @vitasidorkina and her husband leaving the church 💑.~ #vitasidorkina #beautiful #vitaandvalerio

A post shared by ⠀⠀V I T A S I D O R K I N A 🌸 (@vitasidorkinarmy) on