foto: Ekrānuzņēmums
Pāris bez aizspriedumiem sabiedriskā transporta pieturā nodarbojas ar seksu
Pāris neizrādīja ne mazāko piesardzību par privātumu, tā vietā viņi atklāti nodarbojās ar seksu autobusu pieturas būdiņā.
Trakā pasaule
2017. gada 5. augusts, 09:16

Pāris bez aizspriedumiem sabiedriskā transporta pieturā nodarbojas ar seksu

Kasjauns.lv

20 gadus vecā friziere Šarlote nespēja noticēt redzētajam, un tas joprojām uzdzen viņai pretīgumu. Meitene gaišā dienas laikā nofilmēja kādu pārīti, kas, atpakaļceļā no veikala, autobusu pieturā nodarbojās ar seksu.

Šarlote Harisone ēda vakariņas, kad viņa pa logu pamanīja pārīti, kas autobusu pieturā nodarbojas ar seksu. Jaunā sieviete neticamo mirkli nolēma iemūžināt.

Pāris neizrādīja ne mazāko piesardzību par privātumu, tā vietā viņi atklāti nodarbojās ar seksu Kirgbijas Ašfīldas (Kirkby-in-Ashfield) autobusu pieturas būdiņā. Visticamāk, ka viņi bijuši atpakaļceļā no veikaliem, jo pilsēta Notingemšīras grāfistē ir pazīstama ar saviem daudzajiem iepirkšanās centriem.

Nofilmētajā videoklipā redzamas arī iepirkšanās somas, kas novietotas viņiem līdzās. Šarlote prāto, ka pārīša izdarības aizkavējušas viņu ceļojumu. Viņa pieļauj, ka nekaunīgais pārītis nokavējis autobusu un tāpēc viņiem bija jāgaida nākamais.

foto: Ekrānuzņēmums
Pāris neizrādīja ne mazāko piesardzību par privātumu, tā vietā viņi atklāti nodarbojās ar seksu autobusu pieturas būdiņā.

Sieviete stāsta: "Es sēdēju savā istabā, ēdu un dzēru tēju, bet, kad paskatījos pa logu, nespēju noticēt savām acīm."

"Burtiski pretī manai mājai pārītis nodarbojās ar seksu," viņa turpina.

20 gadus vecā meitene piebilst: "Tas bija pretīgi, man pazuda apetīte."

"Mans tētis izsauca policiju. Es domāju, ka pārītis nokavēja autobusu un viņiem nācās gaidīt nākamo," stāsta Šarlote.

Videoklips kopš 1.augusta ir guvis lielu popularitāti un savācis jau 10 000 skatījumu.

Notingemšīras grāfistes policijas pārstāvis stāsta: "Mēs ap 20:00 saņēmām izsaukumu par diviem cilvēkiem, kuri Viktorijas ielā publiski nodarbojas ar seksu."

"Policija ieradās notikuma vietā, kur sastapa 41 gadus vecu vīrieti un 48 gadus vecu sievieti. Viņiem būs jāierodas policijas iecirknī, kur viņus nopratinās sakarā ar uzvedības pārkāpumiem sabiedriskā vietā."

Tēmas