foto: Eduards Paņičevs
Smiekli līdz asarām. Maksims Galkins sasmīdina arī Valdi Zatleru
Klausoties humoristi Maksimu Galkinu, nesmieties nav iespējams. Arī eksprezidentam Valdim Zatleram un viņa kundzei Lilitai Zatlerei Galkina jociņi raisīja pozitīvas emocijas.
Slavenības
2017. gada 3. augusts, 10:55

Smiekli līdz asarām. Maksims Galkins sasmīdina arī Valdi Zatleru

Kasjauns.lv

Katru šīs vasaras vakaru Dzintaru koncertzālē notiek kāds aizraujošs koncerts. Šoreiz 2. augusta vakarā visas biļetes bija izpārdotas uz Krievijas humorista Maksima Galkina šovu. Galkins klātesošos priecēja ar dziesmām, parodijām un patiešām smieklīgiem stāstiem.

Maksima Galkina jautrais koncerts Dzintaros

2017. gada 2. augustā Dzintaru koncertzālē uzstājās Krievijas humorists Maksims Galkins, un viņa koncerts bija plaši apmeklēts. Stap skatītājiem bija ...

gallery icon
78

Starp koncerta apmeklētājiem bija vairāki sabiedrībā pazīstami ļaudis. Kopā Dzintaru koncertzālē ieradās maestro Raimonds Pauls ar dzīvesbiedri Lanu un Latvijas Nacionālā teātra direktoru Ojāru Rubeni un viņa dzīvesbiedri.

foto: Eduards Paņičevs
Maksims Galkins uz Dzintaru koncertzāles skatuves.

Galkina jokus steidza vērot arī dziedātājs Markus Riva ar uzņēmēju Santu Kolu, plastiskais ķirurgs Kaspars Feldmanis ar dzīvesbiedri Ivetu Feldmani, Krievijas dziedātājs Boriss Moisejevs, kā arī eksprezidents Valdis Zatlers ar dzīvesbiedri Lilitu Zatleri.