foto: Juris Rozenbergs
FOTOREPORTĀŽA: Samanta Tīna ar rozā beisbola nūju prezentē jauno dziesmu
Samanta Tīna visa rozā - gan tērps, gan beisbola nūja, kas redzama jaunajā videoklipā.
Slavenības
2017. gada 2. augusts, 12:15

FOTOREPORTĀŽA: Samanta Tīna ar rozā beisbola nūju prezentē jauno dziesmu

Kasjauns.lv

Vakar vienā no Rīgas jumta terasēm dziedātāja Samanta Tīna draugiem un kolēģiem prezentēja savu jaunāko veikumu – dziesmu „Es – telefons” un tās videoklipu. Turklāt dziesma radīta trīs valodās – latviešu, lietuviešu un krievu.

Samantas Tīnas dziesmas „Es – telefons” videoklipa prezentācija

Vienā no Rīgas jumta terasēm dziedātāja Samanta Tīna prezentēja dziesmas „Es – telefons” videoklipu.

gallery icon
97

Uz prezentācijas pasākumu ar ziediem un dāvanām ieradās Samantas radi un kolēģi. Viesu vidū bija dziedātājas dzīvesbiedrs Nauris Liepiņš, Saeimas deputāts Hosams Abu Meri, TV un radio raidījumu vadītāja Liene Bērziņa ar meitu, dziedātāja Liene Greifāne, producents Kaspars Ansons, frizieris Kārlis Ezergailis ar ģimeni, mūziķis Markus Riva, uzņēmēja Santa Kola un daudzi citi.

foto: Juris Rozenbergs
Dziedātāju Samantu Tīnu prezentācijas pasākumā ar ziediem un apsveikuma runu sveica draugs Nauris Liepiņš.


Prezentācijas sākumā Samanta nodziedāja savas populārākās dziesmas un iesaistīja publiku, aicinot dziedāt līdzi. Pasākumā dziedātāja neslēpa, ka ir atkarīga no telefona, un uzdeva dažādus jautājumus par telefona lietošanas biežumu arī viesiem. Pēc tam viņa iepazīstināja ar videoklipa un dziesmas „Es – telefons” radīšanas gaitu. „Telefonam ir liela nozīme mūsu ikdienā. Klipā es neizmantoju mūsdienīgos telefonus. Meklēju vecos telefonus ar griežamo ripu, pati krāsoju, pulēju, attaukoju un pūtu ar krāsu. Lieki piebilst, ka darīju to mājās, aiz slēgtām istabas durvīm. Kad šajā telpā ienāca Nauris, viņš saķēra galvu, paskatījās uz mani un izgāja ārā. Visa grīda bija rozā, jo telefonu krāsošanai izmantoju rozā, zilu un zelta krāsu. Māksla prasa upurus,” atceroties gatavošanos klipa filmēšanai, stāsta Samanta.

Samantas Tīnas dziesma „Es – telefons”

Samantas Tīnas dziesma „Es – telefons” lietuviešu valodā

Samantas Tīnas dziesma „Es – telefons” krievu valodā