foto: Juris Rozenbergs
Valērija Meladzes koncertā dāmas spiedz no sajūsmas
Krievu estrādes zvaigzne Valērijs Meladze koncertā dziedāja gan jau gadiem ilgi iemīļotas dziesmas, gan pavisam jaunas kompozīcijas.
Slavenības
2017. gada 26. jūlijs, 10:50

Valērija Meladzes koncertā dāmas spiedz no sajūsmas

Kasjauns.lv

Dzintaru koncertzālē 25. jūlijā uzstājās Krievijas populārās mūzikas izpildītājs Valērijs Meladze. Viņa koncertā dāmas neslēpa sajūsmu par mūziķa uzstāšanos un dzirdētajām dziesmām.

Valērija Meladzes koncerts Dzintaru koncertzālē

2017. gada 25. jūlijā Valērija Meladzes koncertu Dzintaru koncertzālē apmeklēja krievu estrādes zvaigznes talanta cienītāji.

gallery icon

Koncerta apmeklētājas  savu patiku pret krievu estrādes mākslinieku izrādīja gan koncertā ierodoties ar ziedu pušķiem, gan baloniem sirds formā. Meladze klātesošajiem veltīja arī sirsnīgus vārdus un pēc pirmās uzstāšanās dziesmas uzrunāja publiku: „Labvakar dārgās dāmas un kungi. Liels prieks jūs redzēt visus šeit un būt ar jums kopā, draugi. Mēs no jums gaidām ne tikai aplausus, bet arī to, lai jūs dziedātu kopā ar mani.” Krievu estrādes zvaigzne koncertā dziedāja gan senas dziesmas, gan pavisam jaunas kompozīcijas, kurām koncerta pameklētāji dziedāja līdz un  ik pēc dziesmas veltīja skaļas ovācijas un aplausus.

foto: Juris Rozenbergs
Dažas koncerta apmeklētājas koncerta laikā neslēpa prieku par mūziķa uzstāšanos un koncerta laikā dejoja, rokās turot balonu sirds formā.