foto: SPW / Splash News/ Vida Press
"Viens pats mājās" zvaigzne Makolijs Kalkins nogriezis matus un aizgājis uz randiņu
Ar jauno matu griezumu aktieris Makolijs Kalkins izskatās ievērojami labāk.
Slavenības
2017. gada 27. jūlijs, 05:34

"Viens pats mājās" zvaigzne Makolijs Kalkins nogriezis matus un aizgājis uz randiņu

Kasjauns.lv

Gadiem ilgi par filmas „Viens pats mājās” galveno varoni Makoliju Kalkinu (36) baumoja briesmu lietas. Arī viņa bohēmiskais izskats atzinīgus vārdus neizpelnījās. Tagad aktieris ievērojami izmainījies. Uz labāku pusi!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Makolijs Kalkins nogriezis matus

Makolijs Kalkins nogriezis matus.

gallery icon
11

Tā vien šķiet, ka aktiera Makolija Kalkina dzīve atkal sāk nokārtoties. Pirms mēneša kļuva zināms, ka pēc gandrīz desmit gadus ilga pārtraukuma viņš atkal gatavs atgriezties kino. Savukārt pavisam nesen aktieris nogriezis garos matus.
Ja agrāk plašsaziņas līdzekļos parādījās tikai ziņas par to, cik slikti un nekopti Kalkins izskatās, tad tagad, ieraugot jaunākās fotogrāfijas, ārzemju mediji aktieri slavē un pat raksta, ka viņš novecošanās procesu pagriezis uz otru pusi un izskatās ievērojami jaunāks. Nevienam nav noslēpums, ka frizūra spēj izmainīt ļoti daudz. Aktieris atgriezies pie īsa matu griezuma, kas viņam piestāv ievērojami labāk.

Viņš tagad izskatās veselīgs un laimīgs. Tā vien šķiet, ka arī tam ir atrodams iemesls. Paparaci nofotografējuši aktieri dodamies prom no „Craig’s” restorāna Losandželosā, kur bijis uz romantisku randiņu. Makolijs Kalkins devies vakariņās ar aktrisi Brendu Songu. Restorānu gan jaunais pārītis pametis atsevišķi, lai neizdotos viņus nofotografēt kopā.

foto: Picture Perfect / Twist / Vida Press
Baumo, ka aktrise Brenda Songa ir aktiera Makolija Kalkina jaunā draudzene. Abi manīti kopīgi vakariņojam restorānā „Craig’s” Losandželosā. No tā viņi prom devušies atsevišķi, lai neviens pagaidām viņus vēl nenofotografētu kopā.

Abi aktieri strādā pie filmas „Changeland”, kas komiķim Setam Grīnam būs debija režijā.

Brenda Songa ir 29 gadus veca aziātu izcelsmes amerikāņu aktrise, producente un modele. Karjeru šovbiznesā viņa uzsāka bērnībā kā modele. Karjeru televīzijā viņa uzsākusi ar lomām seriālos „Fudge” un „100 Deeds for Eddie McDowd”.

Aktrise Brenda Songa dodas prom no restorāna

Baumo, ka aktrise Brenda Songa ir aktiera Makolija Kalkina jaunā draudzene. Abi manīti kopīgi vakariņojam restorānā „Craig’s” Losandželosā. No tā ...

gallery icon
5

Makoliju Kalkinu savulaik uzskatīja par vienu no veiksmīgākajiem bērnu aktieriem kopš Šērlijas Templas. Ar bērnībā nospēlētajām lomām Kalkins nopelnīja 15 miljonus dolāru lielu kapitālu. Tomēr pati populārākā loma ir un paliek Kevins Ziemassvētku komēdijā „Viens pats mājās”. Par to Kalkins pat deviņu gadu vecumā bija nominēts „Zelta globusa” balvai kā labākais aktieris.

Makolijs Kalkins komēdijā "Viens pats mājās"

2015. gadā aprit 25 gadi kopš uz ekrāniem iznāca populārā Ziemassvētku komēdija ar Makoliju Kalkinu galvenajā lomā – „Viens pats ...

gallery icon
20

Pirms vairākiem gadiem Makolijs Kalkins savu radošo būtību centās izpaust mākslā – viņš gleznoja. Bet pēc tam nolēma pievērsties mūzikai. 2012. gadā viņš nodibināja grupu „Pizza Underground”. Puiši spēlē grupas „Velvet Underground” un dziedātāja Lū Rīda skaņdarbus, tikai visi dziesmu teksti ir mainīti tā, lai to saturs būtu par... picām.

Makolijs Kalkins pastaigā ar Džeksona meitu Parisu Džeksoni 2017. gadā.

Makolijs Kalkins ir labos draugos ar sava leģendārā labākā drauga Maikla Džeksona meitu Parisu Džeksoni.

gallery icon
11

Makolijs Kalkins kļuvis par gleznotāju

gallery icon
17

Makolijs Kalkins izskatās šokējoši

gallery icon
10
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās