foto: Facebook
Hosams Abu Meri atklāti izstāsta, kāpēc šķīrās no savas Lindas
Hosams Abu Meri ar sievu Lindu laikā, kad abi vēl bija kopā. Tagad Linda pārgājusi vecā vīra uzvārdā un atkal ir Mūrniece.
Slavenības
2017. gada 20. jūlijs, 15:30

Hosams Abu Meri atklāti izstāsta, kāpēc šķīrās no savas Lindas

Jauns.lv

Saeimas deputāts, libāniešu izcelsmes ārsts Hosams Abu Meri intervijā sieviešu žurnālam "Ieva" izpaudis iemeslus, kāpēc izjukusi viņa un bijušās iekšlietu ministres, tagad viesnīcnieces Lindas Mūrnieces piecus gadus ilgusī laulība.

Komentējot sabiedrībā izskanējušās runas, ka Hosams Abu Meri savu laulāto draudzeni varētu būt krāpis vai pat sitis, viņš žurnālam pauž, ka nekā tāda gan neesot bijis.

Viņš ļoti atzinīgi izsakās par Mūrnieci kā sievieti - Hosams bijis aprūpēts līdz pat matu galiņiem, un Linda labi zinājusi, ko vīrietim vajag, deputāts paudis "Ievā".

Viņš skaidro, ka negatīvas emocijas ģimenē krājušās jau labu laiku, un to rašanās iemesls bijis fakts, ka abi esot pārāk lielas personības. Abiem laulātajiem bijušas milzīgas prasības vienam pret otru, bet, nespēdami savas ekspektācijas piepildīt, pieņemts lēmums laulības dzīvi pārtraukt.

No žurnālam teiktā izriet, ka Lindai Mūrniecei gribējies saņemt mīlestības apliecinājumus un daudzas stundas pavadīt kopā, savukārt Hosamam gadījies darba dēļ upurēt privāto laiku. Piemēram, sieva mājās pagatavojusi vakariņas, bet Hosams aizņemts ar pacientiem. Sieva ar laiku kļuvusi aizvainota, sak, domā, ka es vazājos apkārt vai spēlēju automātus.

Izirusi laulības dzīve gan nenozīmējot, ka arī draudzībai abu starpā gals. Laulātie sirsnīgi izraudājušies - tas arābu vīrietim neesot nekas neparasts, viņš pauž intervijā -, un abi pieņēmuši smago lēmumu šķirties, nevis pašķirties, jo otrajā gadījumā pāris nespēšot vien atkauties no baumām sabiedrībā.

Vaicāts, kā pats vērtē nu jau vairākas šķirtas laulības, Hosams atklāj, ka, protams, viņš vaino sevi, un arī prātojis, kas gan ar viņu nav kārtībā. Viņš secina, ka pārāk daudz sevi izkaisa daudzās citās lietās un neprot sabalansēt karjeru un ģimenes dzīvi.