foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Vai deputāta Abu Meri laulības izjukšanā vainojama skaistumkaraliene?
Liene Skulme ar Hosamu Abu Meri pirms gada Jāņu ielīgošanas pasākumā Saeimā.
Slavenības
2017. gada 7. jūlijs, 05:02

Vai deputāta Abu Meri laulības izjukšanā vainojama skaistumkaraliene?

Kasjauns.lv

Saeimas kuluāros pēc deputāta Hosama Abu Meri (42) šķiršanās no ekspolitiķes Lindas Mūrnieces (47) parādījusies versija par iespējamiem laulības izjukšanas iemesliem. Tie piesaukta skaistumkaralienes Lienes Skulmes (37), kas savulaik bija Hosama palīdze, liela ietekme uz notikušo procesu.

14. jūnijā oficiāli izšķirta kādreizējās iekšlietu ministres Lindas Mūrnieces un Saeimas deputāta, ārsta Hosama Abu Meri piecus gadus ilgusī laulība. Parlamenta gaiteņos virmo runas, ka laulības šķiršanas iemesls esot Mūrniecei gaismā nākušais vīra sānsolis ar viņa bijušo palīdzi – kādreizējo skaistumkaralieni Lieni Skulmi (37), kura pat gaidot bērnu no politiķa.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ārsts un deputāts Hosams Abu Meri un viesnīcas “Hotel Rīdzene” vadītāja Linda Abu Meri laikā, kad bija precējušies.

Šādām runām par pamatu izvērsies iemesls, ka pirms teju gada Skulme strādāja Saeimā pie Hosama par palīdzi un bieži vien abi manīti divatā... Tāpat arī Skulme pati savulaik atzina, ka Hosams pēc aiziešanas no darba parlamentā viņu atbalsta, kā vien var. Sarunā ar žurnālu “Kas Jauns” Liene Skulme, kas pašlaik strādā medicīnas jomā, atklāj, ka nespēj vien nobrīnīties par cilvēku bagāto izdomu, ka viņai esot attiecības ar Hosamu un abi gaidot atvasi. „Kas tas par murgu?! Nekā tamlīdzīga. Neatceros, kad vispār ar Hosamu pēdējo reizi tikos. Un vispār – man pašlaik ir citas attiecības. Lai visi atslābst!” pikti noteica blondīne, kurai par vīriešu uzmanību neesot jāsūdzas. Par jaunajām attiecībām Skulme vairāk neko nevēlējās piebilst.

Liene Skulme, pārstāvot Latviju konkursā „Mrs.Globe 2012” Kalifornijā

gallery icon

Liene Skulme konjaka degustācijā

gallery icon

Liene Skulme un viņas gleznas

Liene Skulme Lienes ielas svētkos ar brīvdabas izstādē ar savām gleznām „Ekspresija” 2015. gada 22. augustā.

gallery icon