foto: Publicitātes foto
Agnese Zeltiņa atkal ļaujas Rūdolfa Brēmaņa apskāvieniem
Kamēr Agnese Zeltiņa tērzēja ar stilisti Kristīni Rudzinsku, Rūdolfs Brēmanis aktrisei aplika roku.
Slavenības
2017. gada 20. jūnijs, 07:03

Agnese Zeltiņa atkal ļaujas Rūdolfa Brēmaņa apskāvieniem

Kasjauns.lv

Izskatās, ka aktrise un rotu zīmola “Soulstones” īpašniece Agnese Zeltiņa (45) ir piedevusi līgavainim Rūdolfam Brēmanim neuzticību un no jauna sagājusi kopā ar skandalozo diplomātu – vēsta žurnāls “Kas jauns”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Publicitātes foto
Veiksme bija Brēmaņa sabiedrotā – viņš Zeltiņas vadītajā rotaslietu veikala “Goldtime” svinīgo atklāšanas pasākumā tika pie vienas no pārsteiguma balvām.

Iespaids, ka Zeltiņa un Brēmanis atkal ir kopā, daudziem radās aizvadītajā nedēļā, apmeklējot rotaslietu veikala “Goldtime” svinīgo atklāšanu, ko bija uzticēts vadīt Agnesei Zeltiņai. Kamēr aktrise prezentēja rotas un gādāja par viesu izklaidēšanu, Rūdolfs Brēmanis, stāvot malā, no vakara vadītājas nenolaida skatienu. Savukārt pasākuma neformālo daļu Agnese pavadīja cieši līdzās Rūdolfam, kurš aktrisi lutināja ar uzmanības apliecinājumiem, ik pa laikam gan maigi noglāstot dāmas muguru, gan sirsnīgi apskaujot pavadoni. Aktrise nepretojās. Turklāt Zeltiņai kreisajā rokā atkal mirdz spožs gredzens ar aci, kas, iespējams, ir Brēmaņa dāvātais saderināšanās gredzens. Bildinājumu Agnesei Rūdolfs izteica aizvadītā gada 9. aprīlī.
Zeltiņas ļaušanās Brēmaņa uzmanībai pārsteidza daudzus pasākuma apmeklētājus, jo, kā zināms, pēc trīs gadu kopābūšanas šopavasar aktrises Agneses Zeltiņas un bijušā Latvijas vēstniecības Apvienotajos Arābu Emirātos darbinieka Rūdolfa Brēmaņa attiecības beidzās ar pamatīgu traci par vīrieša vienlaicīgu mīlas sakaru uzturēšanu ar citām sievietēm.


Vairāk par Agneses Zeltiņas un Rūdolfa Brēmaņa attiecībām lasiet žurnāla “Kas Jauns” jaunākajā – 20. jūnija – numurā.