foto: Mārtiņš Ziders
Svinīgi tērpušies, mūzikas cienītāji dodas uz Rīgas Operas festivāla Galā koncertu
Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi Ivetu Vējoni.
Slavenības
2017. gada 19. jūnijs, 09:08

Svinīgi tērpušies, mūzikas cienītāji dodas uz Rīgas Operas festivāla Galā koncertu

Kasjauns.lv

Atzīmējot Rīgas Operas festivāla 20. jubileju, apmeklētāji, ejot uz krāšņo Galā koncertu, bija tērpušies tik pārdomāti un svinīgi kā nekad.

Svinīgi tērpušies, mūzikas cienītāji dodas uz Rīgas Operas festivāla 20. gadadienas Galā koncertu

Prominences pošas uz 20. Rīgas Operas festivāla Galā koncertu „Viva romantica”, kas notika 2017. gada 18. jūnijā, Latvijas Nacionālajā operā ...

gallery icon
65

Rīgas Operas festivāls norisinājās desmit vakarus, un 18. jūnijā festivālu noslēdza Galā koncerts „Viva romantica”. Koncertā mirdzēja operzvaigznes Marina Rebeka, Inga Kalna, Oļesja Petrova, Egils Siliņš, Andreass Bauers, Benžamēns Bernhaims, Valdis Jansons un Andris Ludvigs. Pie diriģenta pults bija Mārtiņš Ozoliņš, Andris Veismanis, Jānis Liepiņš un Normunds Vaicis. Piedalījās arī Latvijas Nacionālās operas koris un orķestris.

Šajā notikumā svarīgi būt klāt bija teju ikvienam kārtīgam opermīlim, un apmeklētāju vidū netrūka arī sabiedrībā zināmu ļaužu. Tostarp kādreizējais „Latvijas Gāzes” šefs Adrians Dāvis, miljonārs un mecenāts Jānis Zuzāns, bijušais Rīgas mērs Jānis Birks, šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, uzņēmējs Vitālijs Gavrilovs un daudzi citi. Pirms paša koncerta sākuma pie Operas pievizināts tika arī Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi Ivetu Vējoni.