foto: Splash News/ Vida Press
Bijušais Bonds tagad izskatās šādi
Aktieris Pīrss Brosnans atpūšas Sardīnijā.
Slavenības
2017. gada 17. jūnijs, 09:49

Bijušais Bonds tagad izskatās šādi

Kasjauns.lv

Bijušais Džeimsa Bonda atveidotājs aktieris Pīrss Brosnans (64) nesen manīts kopā ar sievu Kīliju Šeiju Smitu (53) atpūšamies Sardīnijas pludmalē, Itālijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pīrss Brosnans ar sievu atpūšas Sardīnijā

Aktieris Pīrss Brosnans ar sievu Kīliju Šeiju Smitu atpūšas Sardīnijā.

gallery icon
41

1994. gadā aktieris Pīrss Brosnans kļuva par piekto aktieri, kas uz ekrāniem atveidoja leģendāros slepeno aģentu 007. Kopumā Džeimsa Bonda lomā aktieris iejuties četrās filmās – laika posmā no 1995. gada līdz 2002. gadam. Brosnans kā slavenais spiegs redzams tādās filmās kā „GoldenEye”, „Tomorrow Never Dies”, „The World Is Not Enough” un „Die Another Day”.

Nesen aktieris kopā ar sievu manīts atpūšamies Sardīnijas salā Itālijā.
Pīrss Brosnans un amerikāņu žurnāliste, rakstniece un TV reportiere Kīlija Šeija Smita ir precējušies jau gandrīz 17 gadu. Viņi iepazinās 1994.gadā Meksikas pludmalē, kur aktieris savai nākamajai sievai sniedza interviju. Pēc septiņiem kopābūšanas gadiem – 2001. gada 4. augustā – viņi apprecējās. Ģimenē aug divi bērni – Dilans Tomass (20) un Pariss Bekets (17).
Brosnani ir aktīvi dzīvniektiesību atbalstītāji. No 1995. gada līdz 2000. gadam viņi iesaistījās protestā, lai neuzsāktu plānoto sāls rūpnīcas celtniecību San Ignacio lagūnā, Meksikā. Pāris arī aktīvi atbalsta, lai skolās būtu apkārtējās vides mācību stundas. Savukārt 2007. gada maijā Brosnani ziedoja 100 000 dolāru, lai atjaunotu spēļu laukumu Kauai salā Havaju salu arhipelāgā.
Brosnana pirmā sieva – austrāliešu aktrise Kasandra Harisa – mira no olnīcu vēža 1990.gadā. Viņa tolaik bija 41 gada veca.

Bijušā aģenta 007 sieva nelīdzinās slaidajām Bonda meitenēm

gallery icon
14