foto: Juris Rozenbergs
Bučas, ziedi, torte un šampanietis. Tā savus 60 nosvinēja Žoržs Siksna. FOTO
Vēl dienu iepriekš Žoržs Siksna zvanīja Ritai Trencei, sveikdams kādreizējo kolēģi viņas 61. dzimšanas dienā. Nu Rita ieradās uz koncertu pie Žorža, un viņu 60. jubilejā sveica ar mīļu buču.
Slavenības
2017. gada 14. jūnijs, 11:58

Bučas, ziedi, torte un šampanietis. Tā savus 60 nosvinēja Žoržs Siksna. FOTO

Kasjauns.lv

Bučas no aizvien daiļās Ritas Trences un 22 gadus jaunākās mīļotās – tā pēc 60. jubilejas koncerta apaļajā dzimšanas dienā tika lutināts leģendārais latviešu estrādes mākslinieks Žoržs Siksna.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tā savus 60. nosvinēja estrādes leģenda Žoržs Siksna

Dziedātājs Žoržs Siksna savu 60. jubileju atzīmēja ar koncertu un ballīti 2017. gada 13. jūnijā kinoteātrī „Splendid Palace”.

gallery icon
60

13. jūnija vakarā greznajā kinoteātrī „Splendid Palace” skanīgi savu 60. Dzimšanas dienu ar koncertu atzīmēja dziedātājs Žoržs Siksna. Piepildītā skatītāju zālē mākslinieks pēc katras dziesmas tika sumināts ar skaļiem aplausiem, bet pēc uzstāšanās apmeklētāji stājās garā rindā, lai personīgi suminātu jubilāru un uz jaunā diska vāciņa iegūtu Žorža autogrāfu.
Pēc tam Žoržs Siksna savu pavadošo grupu un draugus pulcēja aizkulisēs, kur dzimšanas dienu atzīmēja šaurākā lokā. Jubilāru ar ciešu apkampienu sumināja grupas „Eolika” dziedātājs Dainis Dobelnieks, un sirsnīgi sabučoja gan kādreiz populārā dziedātāja Rita Trence, gan Siksnas dzīvesbiedre Anna, kura par mīļoto ir 22 gadus jaunāka. Anna atzina, ka Žoržam dzimšanas dienas dāvanu sarūpējusi jau laikus. Tas bijis sporta preču veikalā iegādāts pārsteigums, ko gaviļnieks varēs lietot, nododoties sportiskajām aktivitātēm. Anna smej, ka, kaut arī dāvanu paslēpusi automašīnas bagāžas nodalījumā, Žoržs to neviļus atradis iepriekšējās dienas vakarā.

foto: Juris Rozenbergs
Pēc koncerta aizkulisēs Žoržu vēlreiz sumināja viņa dzīvesbiedre un skatuves kolēģe Anna, ar kuru pirms četriem gadiem Siksna satuvinājās, kad Anna pie viņa apmeklēja vokālās nodarbības.


Portālam kasjauns.lv Žoržs Siksna dzimšanas dienā atzina, ka noskaņojums ir brīnišķīgs, un ar tādu sajūtu ir arī no rīta pamodies. „Mūziķim nav nekā labāka, kā dzimšanas dienā būt kopā ar savu publiku koncertā!” sacīja Žoržs, kurš svinību viesus pacienāja ar torti, gardu kliņģeri un šampanieti. Jubilārs arī pats notiesāja vienu tortes gabalu, atzīdamies, ka diētas dēļ torti nav ēdis divus gadus.