foto: Rojs Maizītis
Miesassargu ielenkumā sabiedrības dāmas ierodas novērtēt Laimas Vaikules jaunos tērpus
Par estrādes dīvas Laimas Vaikules drošību pasākuma norises vietā tirdzniecības centrā gādāja prāvs pulks miesassargu.
Slavenības
2017. gada 13. jūnijs, 10:56

Miesassargu ielenkumā sabiedrības dāmas ierodas novērtēt Laimas Vaikules jaunos tērpus

Kasjauns.lv

12. jūnijā atklāta Latvijas dizaineru darbu izstāde „Laima Vaikule. Dīvas tērpi”. Svinīgā gaisotnē, piedaloties pašai Laimai Vaikulei, tirdzniecības centrā „Spice” tika atklāts īpaši veidots skapis ar skatuves tērpiem, kuru autori ir modes dizaineri Aleksandrs Pavlovs, Natālija Jansone, Amoralle, Arvils Linde un rotu māksliniece Laura Selecka.

Miesassargu ielenkumā izrāda Laimas Vaikules jaunos tērpus

2017. gada 12. jūnijā tirdzniecības centrā „Spice”, piedaloties dziedātājai Laimai Vaikulei, atklāta Latvijas dizaineru darbu izstāde „Laima Vaikule. Dīvas tērpi”.

gallery icon
73

Par estrādes dīvas Laimas Vaikules drošību pasākuma norises vietā gādāja prāvs pulks miesassargu, kas norobežotajā izstādes vietā bija sastājušies visapkārt pa perimetru. Kad skatuves māksliniece devās prom, tirdzniecības centra izeja un pat piebrauktuve stāvlaukumā tika uz laiku bloķēta.
Veidojot skatuves tēlu festivālam „Rendez Vous”, kas no 20. līdz 23. jūlijam pieskandinās Dzintaru koncertzāli Jūrmalā, Laima Vaikule sadarbojusies ar pašmāju modes māksliniekiem, tādā veidā popularizējot viņu veikumu un nesot Latvijas vārdu visā pasaulē. Laima Vaikule atzina: „Lai rastos jaunas idejas, ir jāsatiekas ar jauniem cilvēkiem. Latviešu dizaineri ir ļoti talantīgi un kopā mēs esam radījuši kaut ko skaistu un nebijušu.”
To, kādos tērpos festivālā uz skatuves mirdzēs slavenā dziedātāja, uz izstādes atklāšanu ieradās novērtēt arī daudzas sabiedrībā zināmas dāmas. To vidū bija māksliniece Ieva Bondare, uzņēmēja Kristīne Līpiņa, pasākumu rīkotāja Gundega Skudriņa, diētas ārste Lolita Neimane, dziedātāja Samanta Tīna, stiliste Žanna Dubska, Baltijas Modes federācijas prezidente Jeļena Strahova, bijusī TV seja Ieva Adamss un citas.

foto: Rojs Maizītis
Trīs kādreizējās skaistumkaralienes – aktrise Zane Vaļicka, uzņēmēja Kristīne Līpiņa un māksliniece Ieva Bondare – arī izstādes atklāšanā ar interesi apskatīja Laimas Vaikules jaunos skatuves tērpus.


Seši tērpu komplekti un rotas izstādē t/c „Spice” ikvienam interesentam būs pieejami aplūkošanai līdz pat 18. jūlijam.